STOJAN ZVERSKI SILOVAO PA PROBURAZIO NOŽEM DEVOJČICU IZ RIPNJA! Počinje suđenje za ubistvo tinejdžerke - danas bi trebalo da iznese odbranu!

Autor:

Hronika

25.01.2024

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon održanih pripremnih ročišta, današnje suđenje je otvoreno za javnost.

STOJAN ZVERSKI SILOVAO PA PROBURAZIO NOŽEM DEVOJČICU IZ RIPNJA! Počinje suđenje za ubistvo tinejdžerke - danas bi trebalo da iznese odbranu!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Danas počinje suđenje Stojanu Iliću, optuženom za svirepo ubistvo 16-godišnje devojke, kao i za pokušaj ubistva tri člana njene porodice. Ovo je prvo ročište koje je otvoreno za javnost, a Ilić će imati priliku da iznese svoju odbranu pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Više javno tužilaštvo tereti Stojana Ilića za krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju. Prema saopštenju iz tužilaštva, postoji opravdana sumnja da je Ilić 10. aprila prošle godine, oko 14.30 časova, proveo neko vreme u razgovoru sa porodicom maloletne oštećene u njihovoj porodičnoj kući u Ripnju.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/M.MILIVOJEVIĆ, Facebook

Ubistvo u Ripnju

Silovao je pa je proburazio nožem 

Nakon toga, kako se sumnja, Ilić je kolima povezao devojku i njenog maloletnog brata do centra naselja kako bi otišli u prodavnicu. Međutim, prema optužnici, kada je brat devojke otišao u prodavnicu, Ilić je odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja, gde ju je brutalno napao. Tužilaštvo tvrdi da je Ilić devojku vuče, obnažuje, i zatim je ubada nožem u trup, vrata i ruke, nanoseći joj ozbiljne telesne povrede od kojih je preminula.

Kada je ona izašla iz vozila Stojan je počeo da je vuče i obnažuje, dok se ona opirala, pa je počeo da je ubada nožem u predelu trupa, vrata i ruke, usled čega je trpela jake bolove i zadobila teške telesne povrede opasne po život od kojih je preminula.

Nakon ovog zločina, Ilić se vratio do porodične kuće i tamo nožem naneo više teških i lakih povreda majci, babi i ujaku devojke. Potom je napustio lice mesta svojim vozilom, a ubrzo nakon toga je uhapšen.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading