ZAPLENJENO PREKO 50 KILOGRAMA REZANOG DUVANA! Hapšenje u Prijepolju - vrednost robe je preko 150.000 dinara!

Autor:

Hronika

25.01.2024

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova.

ZAPLENJENO PREKO 50 KILOGRAMA REZANOG DUVANA! Hapšenje u Prijepolju  - vrednost robe je preko 150.000 dinara!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

S. A. (38) i B. A. (37) iz Brodareva uhapšeni su kada je policija u automobilu marke "seat" pronašla rezani duvan.

Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju zaplenini su oko 59 kilograma rezanog duvana i uhapsili S. A. i B. A., zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena trgovina.

- Policija je, prilikom pregleda putničkog vozila "seat" u kojem su se osumnjičeni nalazili, pronašla rezani duvan bez akcizne markice, vrednosti oko 179.000 dinara - saopštila je policija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni u Osnovno javno tužilaštvo u Prijepolju.

Podsetimo, radnik obezbeđenja kafane na Novom Beogradu, M. S. (41), uhapšen je pod sumnjom da je naneo teške telesne povrede 32-godišnjem N. P., saznaje Telegraf.rs. Incident se dogodio u Bulevaru Milutina Milankovića, a prema dostupnim informacijama, mladić N. P. je zadobio teške povrede glave, uključujući prelom baze lobanje.

Tužilaštvo je predložilo da sudu da okrivljenima produži pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom vremesnkom periodu ponovili krivično delo.

M. S. je određeno zadržavanje do 48 sati dok se sprovodi dalja istraga. Razlozi incidenta i okolnosti koje su dovele do povreda trenutno nisu detaljno poznati, ali će policija sprovesti istragu kako bi utvrdila sve relevantne činjenice.

Očekuje se da će pravosudni organi detaljnije informisati javnost o toku istrage i eventualnim optužbama protiv M. S. kako se slučaj bude razvijao.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading