DOLIJAO POLICIJI PREVARANT IZ NIŠA! Uzeo avans za pelet, pa zapalio!

Autor:

Hronika

25.01.2024

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom je, po nalogu tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova.

DOLIJAO POLICIJI PREVARANT IZ NIŠA! Uzeo avans za pelet, pa zapalio!

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su F. S. (30) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela prevara.

On se sumnjiči da je, od novembra 2021. do novembra 2022. godine, doveo u zabludu sedam osoba tako što im je obećao da će im nabaviti i isporučiti pelet za ogrev, za šta je od njih zahtevao i dobio avans.

- F. S. je, kako se sumnja, na ovaj način od oštećenih uzeo ukupno 186.000 dinara koje je zadržao za sebe, a pelet im nije isporučio - saopštila je policija.

Osumnjičenom je, po nalogu tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova nakon
čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Foto: shutterstock

Policija

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu su uspešno realizovali hapšenje osumnjičenih za razbojništvo, prenosi Telegraf.

I.Đ. (52) iz Kovina, za kojim je bila raspisana poternica, sumnjiči se da je u proteklih mesec dana izvršio dva krivična dela razbojništvo i razbojništvo u pokušaju.

Maskiran i uz pretnju pištoljem, oteo je oko 165.000 dinara iz dve prodavnice na području Kovina, pokušavajući isto učiniti i u jednom kiosku. M.K. (39) iz Kovina se sumnjiči da je pomagala I.Đ. u izvršenju ovih krivičnih dela.

Pretresom stana i drugih prostorija u kojima osumnjičeni boravi, policija je pronašla deo ukradenog novca i fantomku, što predstavlja značajan dokaz u ovom slučaju.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Smederevu. Postupak protiv ove dvojice osumnjičenih biće nastavljen pred sudom, gde će se utvrditi sve okolnosti ovog slučaja.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading