"PAZI KOME ZAVIDIS": Ljubavni par se "kupao" u LUKSUZU, hvalili se na društvenim mrežama, a onda se desilo OVO i svi su ZANEMELI!

Autor: M.O.

Lifestyle

18.01.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije ni slutio čime se bave.

"PAZI KOME ZAVIDIS": Ljubavni par se "kupao" u LUKSUZU, hvalili se na društvenim mrežama, a onda se desilo OVO i svi su ZANEMELI!

Foto: facebook/printscreen/Sophie Bruyea

prevaranti

Ešli Sing (35) i Sofi Bruja (20) su par koji je privlačio pažnju na društvenim mrežama objavljujući fotografije luksuznog života ispunjenog putovanjima i skupocenim stvarima. Međutim, otkriveno je da je njihov životni stil bio potpuna laž - godinu dana su vršili pretrese ormarića u teretanama širom Londona i podigli oko 250 hiljada funti sa kreditnih kartica žrtava.

 


Sofi se na društvenim mrežama hvalila luksuzom u kojem uživaju, objavljujući fotografije u dizajnerskoj odeći i sa putovanja po raznim državama sveta. Par je čak tvrdio da uživaju u Dubaiju, posećujući bazene na krovovima zgrada od 50 spratova i luksuzne restorane gde su cene hrane i pića veoma visoke.

 

 

Prevari je došao kraj


Nakon što su uhapšeni na aerodromu "Gatwick", oboje su osuđeni za zaveru za počinjenje prevare lažnim predstavljanjem. Bruja je dobila 20 meseci u ustanovi za mlade prestupnike i mora da odradi 120 sati neplaćenog rada i da ide na rehabilitaciju, dok je Sing dobio zatvorsku kaznu u trajanju od tri godine.

 

 


Posebno je razbesnelo žrtve to što je Sing već bio osuđen za slično krivično delo prethodno. Jedan od oštećenih je ispričao kako nije ni primetio da mu je provaljeno u ormarić sve dok nije došao kući i video obaveštenja o potrošnji njegovog novca. 

Kazna koju je Sing dobio se čini preblagom s obzirom da je već ranije osuđivan za isto krivično delo, dok se Bruji pruža prilika da promeni svoj život.

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading