POZNATOJ INFLUENSERKI PRETI ZATVOR ZBOG PREVARE: Napravila je akciju za BOLESNU decu, a onda uradila NEŠTO od čega će vam se prevrnuti želudac!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

27.12.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razočarala je ljude širom sveta.

POZNATOJ INFLUENSERKI PRETI ZATVOR ZBOG PREVARE: Napravila je akciju za BOLESNU decu, a onda uradila NEŠTO od čega će vam se prevrnuti želudac!

Foto: instagram/printscreen/chiaraferragni

Poznata influenserka

Poznata i jedna od najomiljenijih influenserki Kajra Feranji je napravila ogromnu prevaru i tako razočarala ljude širom sveta. 

Naime ona je vlasnica dve kompanije i zaštitno lice raznih kozmetičkih brendova. Ono što je interesatno jeste da je baš ona bila jedna od tema na Harvardu kao fenomen na društvenim mrežama. 

Bila je jedna od uzornih ličnosti koju su mnoge devojčice pratile i želele da budu baš kao ona. 

 

 

Zašto joj sledi zatvor

Tereti da je 30 miliona pratilaca nasamarila kada je objavila da će novac od zarade prodaja kolača, koje je promovisala, biti uplaćen u dobrotvrone svrhe, tačnije deci koja se leče od raka.

 

 

Ona je u saradnji sa jednim poznatnim brendom napravila kolač koji je bio brendiran sa njenim imenom i logoom kompanije, a kako je bila navodila, sve je bilo sa ciljem da se uplati bolnici u Torinu za decu koja se leče od raka. 

Međutim, italijanska uprava za zaštitu konkurencije otkrila je da je u pitanju prevara!

Poznati bred će platiti kaznu u visini od 400.000 evra, a Kjara i njena kompanija preko milion evra. 

Influenserka se izvinila zbog prevare i obećala da će vratiti novac, a potom je obrisala sve objave u vezi donacije i kolača. Odmah nakon priče o prevari brendovi i dugogodišnji saradnici već pregovaraju o raskidu saradnje. Ogroman gubitak je načinila sebi, i dugoročne posledice. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading