JEDVA DRŽI GLAVU OD ČVOROVA, LICE KAO NALEPLJENO: Poznata influenserka obišla bolesnu devojčicu, kamera zebeležila ZABRANJENU SCENU (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

19.12.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su podelili svoje teorije zbog čega je beba rođena ovakva.

JEDVA DRŽI GLAVU OD ČVOROVA, LICE KAO NALEPLJENO: Poznata influenserka obišla bolesnu devojčicu, kamera zebeležila ZABRANJENU SCENU (FOTO/VIDEO)

Foto: instagram video/candradewimaharani_

Influenserka Komang Sandra Devi Maharani objavila je video koji će vas naterati da budete zahvalniji na onome što imate. Ona je otišla u jednu siromašnu porodicu gde je rođeno dete sa deformitetom. Nije jasno o kom deformitetu je reč, ali je očigledno da se dete muči.

Ova beba ima čvorove na glavi zbog koje oteženo diže istu. Zbog deformiteta kosa joj je rasla samo na prvoj polovini glave. Potom, lice joj je potpuno deformisano, rascep na usni je vidan i deo lica koje je takođe "isturen" napred. U komentarima ispod videa koji je influenserka objavila povela se rasprava o čemu je reč, a mnogi su takođe poželeli bebi oporavak, zdravlje i potpuno izlečenje.

Video je skoro 170.000 puta podeljen i ima više od 2.000 komentara.

"Ne mogu da podnesem da gledam ovo, mnogo je tužno", "Nadam se da će neko prikupiti novac za nju", "Upravo sam shvatio da sam ja taj koji nije dovoljno zahvalan", "Super što je ovo postalo viralno, treba pomoći siromašnim ljudima", "Želim da pitam zbog čega je ovo ovako", komentarisali su mnogobrojni korisnici ispod videa koji je postao viralan.

Foto: instagram video/candradewimaharani_

Influenserka daje novac majci devojčice

Na pitanje šta se dogodilo detetu, neki su ispod ovog videa ostavili svoje teorije.

- Da li postoje neka ograničenja za majke u trudnoći? - implicirajući da je ovo stanje posledica prekršenih preporuka majke tokom drugog stanja. Neki su odogovorilli:

- Nema zabrana osim za hranu koja je štetna za fetus.. ako je to samo MIT, u prošlosti to nije imalo nikakav učinak na fetus. Osim što je previše hrane moglo imati uticaj na plod... Ili je to nedostatak ishrane, vitamina i tako dalje.

Na kraju videa vidi se kako influenserka daje kovertu majci devojčice, verovatno je u pitanju novac za pomoć u lečenju. Zanimljivo je što joj novac daje "krišom", ali je i taj deo ostavljen u videu, odnosno objavljen, verovatno kako bi podstakla još nekoga da donira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading