TRAGIČNA SUDBINA SINA UGLEDNIH LEKARA IZ ARANĐELOVCA! Vukanova porodica očajna, ni nakon mesec dana ne veruju DA GA NEMA: Ne znam kako ćemo preživeti! (FOTO)

Autor:

Hronika

25.01.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo mesec dana kasnije, poznanici mladog Vukana su i dalje u šoku.

TRAGIČNA SUDBINA SINA UGLEDNIH LEKARA IZ ARANĐELOVCA! Vukanova porodica očajna, ni nakon mesec dana ne veruju DA GA NEMA: Ne znam kako ćemo preživeti! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Stravična tragedija pogodila je Srbiju kada je Vukan K. (18) iz Aranđelovca nastradao, a njegova devojka (17) zadobila teške povrede u udesu kod Pakovraća.

Njihovo vozilo sudarilo se s divljom svinjom koja je, bežeći od lovaca, navodno pala s litice direktno na haubu njihovog automobila "klio".

Udes se dogodio početkom januara u Ovčarsko-kablarskoj klisuri kod Pakovraća. Vozilo je, pod silinom udarca divlje svinje, prešlo u suprotnu traku i sudarilo se s autobusom. Vukan K. je na mestu poginuo, dok je njegova devojka s ozbiljnim povredama kičme prebačena u Opštu bolnicu u Čačku, gde je njeno lečenje nastavljeno na jedinici intenzivne nege. Iz bolnice su izvestili da je devojka stabilnih vitalnih parametara.

Foto: Republika

Udes u kome je Vukan K. poginuo zajedno sa devojkom

- Vukan je poginuo na licu mesta, dok je njegova devojka s teškim povredama kičme prebačena u Opštu bolnicu u Čačku. Iz bolnice su rekli da je devojka stabilnih vitalnih parametara i da je njeno lečenje nastavljeno na jedinici intenzivne nege. Navodno je na njihovu haubu pala divlja svinja, što je uticalo da Vukan izgubi kontrolu - navodio je izvor za Alo. 

Navodno je divlja svinja koja je pala na haubu vozila uticala na gubitak kontrole nad vozilom. Par se vraćao sa Zlatibora, gde su proslavili doček Nove godine, kada se nesreća dogodila na putu do njihove kuće.

- Posle slavlja direktno u smrt! Pored toga što su slavili Novu godinu, dvadesetak dana pre tragedije Vukan je sa svojim društvom i rodbinom proslavio punoletstvo. Bio je presrećan i ludo zaljubljen u svoju devojku. Inače, sin je uglednih lekara iz Aranđelovca. Bio je dobar, kulturan i veseo mladić, svi tuguju za njim - kazao je jedan od poznanika sa društvenih mreža.

Foto: Republika

Udes u kome je Vukan K. poginuo zajedno sa devojkom

Vukan K., koji je pretrpeo tragičnu sudbinu, nedavno je proslavio svoje punoletstvo sa porodicom i prijateljima. Bio je sin uglednih lekara iz Aranđelovca, a njegova smrt ostavlja zajednicu u šoku. Prijatelji i poznanici opisuju ga kao dobrog, kulturnog i veselog mladića.

Gotovo mesec dana nakon nesreće, prijatelji i poznanici i dalje su u šoku, a roditelji preminulog mladića su očajni zbog gubitka svog sina.

Gotovo mesec dana kasnije, poznanici mladog Vukana su i dalje u šoku.

- Ne možemo da verujemo da se ovako nešto dogodilo Vukanu! Njegovo roditelji su očajni, ne znamo kako će ovo preživeti - kaže jedan od poznanika za Alo.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading