"SVI SU KOMENTARISALI DA JE TAKO MLADA, A TAKO POSVEĆENA DECI"! Komšije u šoku nakon tragedije u Sopotu: Nije ih ispuštala iz vida, OVO SELO NE PAMTI! (FOTO)

Autor:

Hronika

15.01.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija se dogodila dok je majka spremala hranu za bebu!

"SVI SU KOMENTARISALI DA JE TAKO MLADA, A TAKO POSVEĆENA DECI"! Komšije u šoku nakon tragedije u Sopotu: Nije ih ispuštala iz vida, OVO SELO NE PAMTI! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Požar u Sopotu nastradala beba

"Ovako nešto se u selu ne pamti", počinje priču za naš portal komšinica porodice Petković iz sela Đurinci kod Sopota koju je juče oko 10.20 sati snašla neviđena porodična tragedija u kojoj je život izgubila šestomesečna beba.

Kako smo već pisali, požar je krenuo od kvarcne peći kojom se dečija soba dogrevala, a plamen je potom zahvatio ćebence u koje je beba bila umotana u krevecu.

Kako komšije kažu za Republiku, majka Danijela je žena za primer i niko ne može da se oporavi od šoka nakon jučerašnjeg događaja.

- Ona ima 22 godine, a otac 28. Svi su komentarisali kako je tako mlada majka, a tako posvećena deci - priča komšinica.

U kući u kojoj se dogodila nesreća živeli su otac Nikola, majka Danijela i dve starije ćerke od 3 i 2 godine, kao i baka.

- Stalno sam ih vidjala zajedno, nije ih ispuštala iz naručja i vida - kažu žena koja im je sused i dodaje:

- Ja sam pod lekovima, što sam im komšinica, mogu samo da zamislim kako je njima!

Majka pokušala da je spase!

- Majka Danijela, čim je osetila dim, dvoje dece uspela je da spase izbacivši ih kroz prozor kuće, ali nije uspela treće. Dim je opio i pala je - rekao je izvor Republike.

U trenutku nesreće beba se nalazila u krevecu, dok je majka spremala hranu u drugoj prostoriji.

Majka je tokom spasavanja dece zadobila i opekotine po rukama. 

Telo bebe pronašli su vatrogasci u sobi u kojoj je izbila buktinja i prevezeno je na Institut za sudsku medicinu, a o ovom slučaju obavešteno je tužilaštvo i Centar za socijalni rad.

Podsetimo, na terenu su odmah intervenisali vatrogasci, policija i medicinske ekipe, ali nažalost, nije bilo spasa za malenu devojčicu. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading