"NEMA SE PARA ZA SPID, PA DAJ ŠTA DAŠ!" Tri muškarca nasred stanice duvaju lepak u Beogradu - ne znaju GDE BIJU! (VIDEO)

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

13.01.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica muškaraca snimljani su na Dušanovcu kako nonšalantno duvaju lepak.

"NEMA SE PARA ZA SPID, PA DAJ ŠTA DAŠ!" Tri muškarca nasred stanice duvaju lepak u Beogradu - ne znaju GDE BIJU! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Uznemirujući snimak koji prikazuje trojicu muškaraca romske nacionalnosti kako konzumiraju lepak na autobuskoj stanici na Dušanovcu postao je viralan na društvenim mrežama.

Ovaj incident izazvao je zabrinutost javnosti zbog neprihvatljivog ponašanja i rizika po sigurnost.

Na snimku se vidi trojica muškaraca kako nonšalantno duvaju lepak nasred autobuske stanice, pokazujući nedostatak srama i bezobzirnost prema sopstvenom zdravlju.

 

 

Ovakvi slučajevi nisu česta pojava u Beogradu, a video je izazvao reakcije građana koji izražavaju zabrinutost zbog sigurnosti i apeluju na odgovorno ponašanje.

Pozivamo građane da, ukoliko svedoče sličnim situacijama, odmah obaveste policiju kako bi se preduzele odgovarajuće mere.

Droga i opasne supstance mogu ozbiljno ugroziti živote onih koji ih koriste, a ovakvo ponašanje može biti posebno uznemirujuće ukoliko se odvija na mestima gde se okuplja šira javnost, uključujući decu.

- Nema se para za spid, pa je lepak dobrodošao, daj šta daš - glasi jedan od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading