LJILJA PET MESECI PRE TRAGEDIJE KUPILA SANDUK U POGREBNOM! SVE SU PRIPREMILI ZA JEZIVU TRAGEDIJU: Novi detalji dvostrukog ubistva i samoubistva u Novom gradu!

Autor:

Hronika

02.01.2024

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je došla i kupila sanduk, kada sam je pitao za koga je, rekla je da je za nju - kaže radnik pogrebnog.

LJILJA PET MESECI PRE TRAGEDIJE KUPILA SANDUK U POGREBNOM! SVE SU PRIPREMILI ZA JEZIVU TRAGEDIJU: Novi detalji dvostrukog ubistva i samoubistva u Novom gradu!

Foto: shutterstock, Ahmed Hadrovic / Sipa Press / Profimedia

asd

Beživotna tela Ljiljane, i Zorke Z, kao i njenog brata Željka Z. pronđena su u subotu, u porodičnoj kući u selu Dobrljin kod Novog Grada, saznaje portal Republika.rs. Kako smo pisali, ovu porodicu pre osam meseci zadesila je tragedija, kada je Ljiljani preminula ćerka, iz tog razloga, kako nezvanično saznajemo desila se tragedija. 

Kako je za portal Republika.rs ispričao radnik iz pogrebnog preduzeća, Ljiljana je sanduk kupila kod njih.

- Ona je pre pet meseci došla i i kupila mrtvački sanduk. Ja sam pitao, za koga je, tada je rekla za nju - priča radnik pogrebbnog i dodaje:

- Niko ne pamti ovakvu tragediju, kako sam čuo oni su druga dva sanduka imali kod kuće. Ne znam ko ih je napravio - zaključuje radnik pogrebnog.

Podsetimo, kako je portal Republika.rs pisao beživotna tela pronađena su u kući u subotu, a ceo događaj šokirao je celo selo. Kako nam je tada ispričala komšija, desilo se dvostruko ubistvo i samoubistvo. 

Oko četri sata, popodne začule su se policijske sirene. Došla je i Hitna pomoć, nađeni su u kući mrtvi. Nastavio se niz tragedija u njihovoj kući. Ljiljanina ćerka Maja je živela u Nemačkoj, a kada je završila je fakultet, zaposlila se tamo u Geodetskom zavodu, ali je ubrzo dobila leukemiju i preminula nakon osam meseci. Sahranjena je u rodnom selu, od tada je njena porodica bila van sebe, mnogo su je voleli, a od ove tragedije nikako se nisu oporavili - rekla je naša sagovornica i dodala da ovo nije prvi put da se u porodici desila tragedija.

Željko dok je bio mali, pao je pod voz, tada je ostao invalid, ceo život se mučio sa kolicima. Takođe, njegova majka je bila u postelji. Na njih je pazila sestra Ljiljana. Strašno je što je Zorkina sestra doživela ovu tragediju - kaže komšinica za portal Republika.rs

Podsetimo, muškarac je usled zadobijenih poveda preminuo u prijedorskoj bolnici. Iz policije su naveli da će više detalja biti poznato nakon što bude završen uviđaj.

Uviđajem na licu mesta kojim je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor utvrđeno je da se radi o ubistvu i samoubistvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading