ZA DILERE DROGE UKUPNO 39 GODINA ZATVORA: Četvorica pripadnika kriminalne gupe osuđeni na višegodišnju robiju!

Autor:

Hronika

28.12.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužnicu je Javno tužilaštvo za organizovani kriminal protiv ove grupe podiglo 30.3.2021. godine.

ZA DILERE DROGE UKUPNO 39 GODINA ZATVORA: Četvorica pripadnika kriminalne gupe osuđeni na višegodišnju robiju!

Foto: pixabay.com

Posebno odeljenje za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu osudilo je organizatora I pripadnike organizovane kriminalne grupe Sinišu Zdjelarića, Miroslava Mihajlovića, Slavišu Bojkovića pomoćnika komandira PU Kragujevac i Nikolu Zdjelarića na ukupno 39 godina zatvora zbog izvršenja krivičnog deča neovlašćena proizvodnja I stavljanje u promet opojnih droga.

Optužnicu je Javno tužilaštvo za organizovani kriminal protiv ove grupe podiglo 30.3.2021. godine.

- Izrazito velika vrednost nepokretnosti je oduzeta tokom finansijske istrage u ovom predmetu od Siniše Zdjelarića i članove njegove porodice na čije ime je kupovana nepokretnost - navodi se u saopštenju.

Kako nezvanično saznaje Kurir, reč je o zemljištu površine 11.500 m2 u Šimanovcima, poslovnom prostoru površine 17 m2 u Šimanovcima, njivi od 1399m2, stanu 43 m2 u Beogradu opština Savski venac,stanu od 51 m2 u Pećincima i stanu površine 81 m2 i garažno mestu površine 24 m2 u Šimanovcima.

Podsetimo, policija u Somboru uhapsila je muškarca (34) kada je kod njega pronađena droga.

Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

- Policija je u njegovom stanu pronašla oko 109 grama materije za koju se sumnja da je marihuana i oko 38 grama materije za koju se sumnja da je amfetamin. Takođe, nađene su i tablete za koje se sumnja da su ekstazi, manja količina sasušenih pečuraka za koje se sumnja da su psihoaktivne, kao i digitalna vaga za precizno merenje - saopštila je policija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nenad

28.12.2023 13:46

bolje da im niste dali nista . Samo 39 godina , pa i 390 godina bi bilo premalo koliko su stete naneli . Ubijaju nam decu a vi samo 39 godina. E SMRDIJO gadis mi se , zbog ovoga . Jebes zakone , nakazne kao i drzava .