STEVA IZ VLAŠKOG DOLA ĆE KONAČNO DOBITI MIR NA ONOM SVETU! Žena i deca ga ubili pa ISKASAPILI, sad ih stigla pravda - seljani sve najgore o njegovoj supruzi!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

28.12.2023

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka i deca se trenutno nalaze u pritvoru u zatvoru u Požarevcu.

STEVA IZ VLAŠKOG DOLA ĆE KONAČNO DOBITI MIR NA ONOM SVETU! Žena i deca ga ubili pa ISKASAPILI, sad ih stigla pravda - seljani sve najgore o njegovoj supruzi!

Foto: ST/D. KADIĆ, ST/V. LUKIĆ, Shutterstock

Ubistvo u Vlaškom Dolu

Steva A. iz Vlaškog Dola kod Požarevca ubijen je pre četiri meseca, a sada je podignuta optužnica protiv njegove bivše supruge, ćerke i sina. Optužnica je predata Višem sudu u Požarevcu na potvrđivanje, a prema informacijama, njegova bivša supruga Lj.A. će odgovarati za teško ubistvo, dok će ćerka A.A. (31) i sin M.A. biti optuženi za pomaganje u zločinu.

Zločin je otkriven kada je radnik koji je radio na rovokopaču u selu Kučajna nadomak Požarevca u plastičnom džaku pronašao delove tela i odmah pozvao policiju. Nakon toga, celokupna priča se počela odmotavati, a policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Požarevcu uhapsila bivšu suprugu, ćerku i sina ubijenog Steve A.

Foto: ST/D. KADIĆ


Prema saznanjima, Stevina bivša supruga priznala je da ga je ubila, dok su se njena deca tokom istrage branila ćutanjem. Nesrećni čovek je ubijen dok je spavao, a Lj.A. se tereti da ga je ubila hicem iz pištolja, dok su delove tela nakon toga sekli električnim cikularom i spakovali ih u džak.

Nakon zločina, sin M.A. je pobegao u Austriju, ali je ubrzo uhapšen. Majka i deca se trenutno nalaze u pritvoru u zatvoru u Požarevcu, dok se cela zajednica pita kako je došlo do ove porodične tragedije.

Prema rečima meštana, ubistvo se dogodilo jer je Steva pretio da će ih "sve izbaciti iz kuće". Komšije su izjavile da su porodica i pre zločina bili čudni, te da ih nisu viđali tokom dana, već samo noću.

Ovo ubistvo je jedno od najšokantnijih i najbrutalnijih zločina koji su se dogodili ove godine, ostavljajući za sobom pitanja i traume u malom selu Vlaški Dol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading