VODIO DVA SLUČAJA PROTIV ZVICERA, PA OPTUŽEN DA JE I SAM ČLAN BANDE: Pokrenut postupak i optužnica protiv Čađenovića!

Autor:

Hronika

28.12.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ubistvo Mila Radulovića Kapetana pored Zvicera, Slobodana Kašćelana i njihovih saradnika iz Crne Gore optuženi su i Veljko Belivuk, Marko Miljković i Nebojša Janković kojima se već u Specijalnom sudu u Beogradu sudi za sedam ubistava, koje su počinili u Srbiji.

VODIO DVA SLUČAJA PROTIV ZVICERA, PA OPTUŽEN DA JE I SAM ČLAN BANDE: Pokrenut postupak i optužnica protiv Čađenovića!

Foto: Youtube/MediaBiro

Dve optužnice koje je crnogorsko tužilaštvo podiglo protiv odbeglog vođe zloglasnog "kavačkog klan" Radoja Zvicera i njegovih saradnika za ubistvo Mila Radulovića Kapetana i Nikole Stanišića, koje su spojene u jedan slučaj, potpisao je tužilac Saša Čađenović koji je u međuvremenu optužen da je radio za taj isti klan.

Kako prenose crnogorski mediji Viši sud u Podgorici pokrenuo je postupak da i optužnica protiv tužioca Saše Čađenovića bude objedinjena sa optužnicom za dva ubistva.

Republika

Foto: Youtube/MediaBiro

 

Podsetimo za ubistvo Mila Radulovića Kapetana pored Zvicera, Slobodana Kašćelana i njihovih saradnika iz Crne Gore optuženi su i Veljko Belivuk, Marko Miljković i Nebojša Janković kojima se već u Specijalnom sudu u Beogradu sudi za sedam ubistava, koje su počinili u Srbiji.

Republika

Foto: Tanjug/R. Prelić e stock

 

Optužnicom je precizirano da su Radulovića na prevaru namamili u kuću u Spužu gde su ga mučili kako bi odao informacije o "škaljarskom klanu, a onda su ga ubili i njegovo telo zapalili na Cetinju. Nikola Stanišić je takođe otet u blizini Kotora i nakon mučenja ubijen.

Oba ova slučaja vodio je tužilac Saša Čađenović koji je i potpisao optužnice, a onda se i sam suočio sa optužbom da je od 2020. do 2022. godine i hapšenja radio za "kavački klan" i to sa ulogom i zadacima da kao specijalni tužilac, a po uputstvima i naredbama organizatora, ne preduzima krivično gonjenje i ne pokreće krivične postupke protiv organizatora i članova ove kriminalne organizacije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading