OVO JE MONSTRUM KOJI JE UBIO SUPRUGU I ČETVORO DECE! Noa naneo brojne ubode ženi i devojčicama, zatečene lokve krvi u stanu! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

26.12.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šokantnom zločinu koji je potresao maleni grad Mou u Francuskoj, Noa B. (33) je uhapšen pod sumnjom za brutalno ubistvo svoje supruge i četvoro dece, čiji su životi okončani na surovi način.

OVO JE MONSTRUM KOJI JE UBIO SUPRUGU I ČETVORO DECE! Noa naneo brojne ubode ženi i devojčicama, zatečene lokve krvi u stanu! (FOTO/VIDEO)

Foto: Profimedia, fl24.net

Francuska policija

Nakon intenzivne potrage koja je trajala od ponedeljka uveče, osumnjičeni je pronađen u kući svog oca u susednom departmanu Sevran. Majka i četvoro dece, uzrasta od devet meseci do 10 godina, pronađeni su mrtvi u svom domu u Mou.

Detalji ovog stravičnog događaja suzdržano su izneti na konferenciji za novinare, gde je javni tužilac iz Moa otkrio jezive pojedinosti.

 

 

Prema rečima tužioca, majka i dve najstarije ćerke bile su žrtve "veoma velikog broja uboda nožem" po celom telu. Četiri tela otkrivena su u različitim sobama stana, a lokve krvi svedoče o ''izuzetno nasilnom mestu zločinu''.

Druge žrtve, dečak (4) i devetomesečna beba, nisu imali vidljive povrede na telima.

Tužilac je rekao da postoje tragovi "gušenja ili eventualnog utapanja". Obdukcije će se obaviti sutra. 

Uviđaj u porodičnom stanu otkrio je ''admisitrativne dokumente koji upućuju na moguću psihijatrijsku internaciju oca porodice 2017. godine'', kao i recepte za lekove za smirenje.

Ova saznanja bacaju svetlo na njegovu turbulentnu prošlost, budući da su mediji otkrili da je već bio umešan u nasilje protiv svoje supruge nožem 2019. godine. Tadašnji slučaj je obustavljen zbog njegovog psihičkog stanja, uz tvrdnje da je napad izvršen u stanju neuračunljivosti.

Zvaničnici istražuju tragove "gušenja ili eventualnog utapanja" kod drugih žrtava, četvorogodišnjeg dečaka i devetomesečne bebe, čije povrede nisu bile vidljive.

Obdukcije će biti sprovedene sutra, dok grad Moa pokušava da shvati i procesuira ovaj jeziv čin porodičnog nasilja koji je ostavio zajednicu u šoku i tuzi, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading