SAOBRAĆAJ U KOLAPSU KA BAČKOM PETROVCU! Kamion uleteo u KANAL - traktorima pokušavaju da izvuku kršno vozilo! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

27.12.2023

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lokalne vlasti su reagovale i angažovale traktor kako bi izvukle kamion iz kanala.

SAOBRAĆAJ U KOLAPSU KA BAČKOM PETROVCU! Kamion uleteo u KANAL - traktorima pokušavaju da izvuku kršno vozilo! (FOTO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U Bačkom Petrovcu, neobičan događaj uzrokovao je veliki zastoj na putu prema Novom Sadu. Naime, jedan kamion je sleteo u kanal i poprečio se preko puta, otežavajući protok saobraćaja i izazivajući nelagodnost među putnicima i vozačima.

Prema informacijama sa Instagram stranice NS Uživo, lokalne vlasti su reagovale i angažovale traktor kako bi izvukle kamion iz kanala. Situacija je i dalje u razvoju, a detalji o tome da li je došlo do povređenih još uvek nisu poznati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 


Kamion koji blokira put u Bačkom Petrovcu izazvao je ozbiljne probleme sa saobraćajem, posebno na izlazu iz grada prema Novom Sadu. Intervencija lokalnih vlasti, uključujući korišćenje traktora za izvlačenje kamiona, svedoči o ozbiljnosti situacije i posvećenosti rešavanju problema.

Dok se situacija razvija, vozači i putnici su suočeni sa izazovima i otežanim putovanjem, dok se nadležne službe trude da što efikasnije reše ovaj neobičan incident.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading