AUTO U POTPUNOSTI UNIŠTEN, PREVRNUT NA KROV: Jeziva saobraćajna nezgoda na Voždovcu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

13.12.2023

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasad nije poznato da li ima povređenih lica, kao ni kako je do udesa došlo.

AUTO U POTPUNOSTI UNIŠTEN, PREVRNUT NA KROV: Jeziva saobraćajna nezgoda na Voždovcu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/192_rs/, https://www.instagram.com/moj_beo_grad_/

Saobraćajna nezgoda dogodila se večeras u Ulici Vojvode Stepe na Voždovcu.

Kako se vidi na snimku koji je objavila Instagram stranica "192_rs" na svom profilu, automobil, koji je u potpunosti slupan, završio je na krovu od siline udarca.

Nakon nekog vremena, momci koji su se zatekli na licu mesta, "vratili" su vozilo na točkove, kako se ne bi stvarali zastoji u saobraćaju.

- Momci pokušavaju da pomere sa šina auto jer pravi gužvu - piše između ostalog u objavi na kojoj se vidi grupa mladića koja prevrće automobil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Takođe, na Instagram stranici "moj_beo_grad_" vidljiv je snimak na kom se nalazi vozilo Hitne pomoći i policije pod rotacijom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Podsetimo, sinoć oko 21 časova došlo je do teške saobraćajne nesreće u selu Kobišnica kod Negotina. Trudnica Andrea Romanović (17) bila je u osmom mesecu trudnoće, kako kažu meštani brojala je dane do momenta kada će držati u rukama bebu.

Mladi par se nalazio u kolima, kada je vozač, kako se sumnja, izgubio kontrolu i udario u zid.

- Niko ništa još uvek ne zna kako je tačno došlo do nesreće, čuli smo da je izgubio kontrolu Sveta, on je vozio, i da je udario u zid, ovde negde blizu nas. Ne zna čovek ni šta da pita njihovu porodicu u ovom momentu, strašno velika tragedija. Andrea nije bila udata za tog mladića, ali živeli su zajedno, trebali su uskoro da se uzmu, koliko ja znam, termin joj je bio negde oko 7. januara, i eto vidite šta se sad desilo, nema ih, velika tragedija - rekla je komšinica ove porodice za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading