IZBODEN MUŠKARAC NA AUTOBUSKOM STAJALIŠTU: Zadobio teške telesne povrede - napadač u bekstvu!

Autor:

Hronika

07.12.2023

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad se odigrao na autobuskoj stanici na Zrenjaninskm putu.

IZBODEN MUŠKARAC NA AUTOBUSKOM STAJALIŠTU: Zadobio teške telesne povrede - napadač u bekstvu!

Foto: Ilustracija ST/N. Mandić, Pixabay

Beogradska policija traga za muškarcem koji je, u utorak uveče, na autobuskom stajalištu u Borči izbo D.R. (39), saznaje "Telegraf.rs". Prema njegovim rečima, on je čekao autobus kada mu je prišao napadač i nakon kraće rasprave izvadio nož i počeo da ga ubada.

D.R. je u teškom stanju prevezen u Urgentni centar, gde su mu dijagnostikovane povrede po rukama i telu. Istraga ovog incidenta je trenutno u toku. Napad se odigrao na autobuskoj stanici na Zrenjaninskm putu.

Podsetimo, dva dana ranije u Knez Mihajlovoj ulici, odigrala se slična drama, kada je nepoznati muškarac izbo nožem mladića koji nije hteo da mu da cigaretu.

Napad se dogodio u nedelju, sat vremena nakon ponoći, kada je Aleksa šetao Knez Mihajlovom ulicom. Grupa mladića mu je prišla, a jedan od njih je zatražio cigaretu. Nakon negativnog odgovora, grupa se udaljila, ali se jedan od mladića vratio s nožem, zario ga u grudi, i ozbiljno povredio mladića.

Sečivo je pritom oštetilo plućnu maramicu, a Aleksa je hitno prebačen u Urgentni centar.

Svedok napada, koji je dao izjavu tokom istrage, tvrdi da se mladić i napadač nisu poznavali pre incidenta. 

- Aleksa se šetao Knez Mihajlovom ulicom kada mu je prišla grupa mladića. Jedan od njih mu je tražio cigaretu. On je rekao da "nema i da nastave dalje". U jednom trenutku mladić iz grupe se vratio, izvadio nož i zario mu u grudi. Mislim da se ne znaju od ranije i da ga je tu noć prvi put video - tokom istrage rekao je svedok napada.

Policija je raspisala potragu za napadačem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading