IZBO GA NOŽEM USRED KNEZ MIHAILOVE KADA JE ODBIO DA MU DA CIGARETE! Svedok ispričao stravične detalje - ranjeni Aleksa u teškom stanju!

Autor: T.V.

Hronika

05.12.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je raspisala potragu za napadačem.

IZBO GA NOŽEM USRED KNEZ MIHAILOVE KADA JE ODBIO DA MU DA CIGARETE! Svedok ispričao stravične detalje - ranjeni Aleksa u teškom stanju!

Foto: shutterstock

Mladić Aleksa V. (25) nalazi se u Urgentnom centru od nedelje, nakon što je nepoznati muškarac izbo nožem u Knez Mihajlovoj ulici.

Istragu ovog ozbiljnog incidenta vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Napad se dogodio u nedelju, sat vremena nakon ponoći, kada je Aleksa šetao Knez Mihajlovom ulicom. Grupa mladića mu je prišla, a jedan od njih je zatražio cigaretu. Nakon negativnog odgovora, grupa se udaljila, ali se jedan od mladića vratio s nožem, zario ga u grudi, i ozbiljno povredio mladića.

Sečivo je pritom oštetilo plućnu maramicu, a Aleksa je hitno prebačen u Urgentni centar.

Svedok napada, koji je dao izjavu tokom istrage, tvrdi da se mladić i napadač nisu poznavali pre incidenta. 

- Aleksa se šetao Knez Mihajlovom ulicom kada mu je prišla grupa mladića. Jedan od njih mu je tražio cigaretu. On je rekao da "nema i da nastave dalje". U jednom trenutku mladić iz grupe se vratio, izvadio nož i zario mu u grudi. Mislim da se ne znaju od ranije i da ga je tu noć prvi put video - tokom istrage rekao je svedok napada.

Policija je raspisala potragu za napadačem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading