PROVOCIRAO, PA PESNIČIO POLICAJCA NAKON ŠTO JE IZVADIO ZNAČKU! Najnoviji detalji brutalnog napadu na Vračaru - nasilnik sve priznao!

Autor: T.V.

Hronika

28.11.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N. P. je saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu i, kako je rečeno, priznao je delo.

PROVOCIRAO, PA PESNIČIO POLICAJCA NAKON ŠTO JE IZVADIO ZNAČKU! Najnoviji detalji brutalnog napadu na Vračaru - nasilnik sve priznao!

Foto: shutterstock

Policija

N. P. je uhapšen nakon brutalnog napada na policajca A. N. koji je bio na dužnosti u jednom kafiću na Vračaru. Sukob je započeo kada su pripadnici MUP-a ušli u lokal, a osumnjičeni ih provocirao pitanjem - "jel imaju neki problem?"

Tada je A. N. izvadio značku i rekao - "policija!", a N. P. ga je prvo udario glavom, pa pesnicom, a potom mu slomio prst kada je ovaj hteo da ga privede. Povrede su okarakterisane kao teške telesne i slučaj je od Prvog osnovnog javnog tužilaštva preuzelo Više.

Inače, N. P. je saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu i, kako je rečeno, priznao je delo.

- Priznao je da je napao policajca. Udario ga je po glavi i obzirom da mu je slomio prst, radi se o teškim telesnim povredama. Napadač nema krivični dosije, te je pušten da se brani sa slobode i naloženo je njegovo psihijatrijsko veštačenje. Biće saslušani i pripadnici MUP-a, odnosno, policajac koji je napadnut i kolega koji je bio sa njim. Takođe će biti i saslušani svedoci, tačnije, osobe koje su prisustvovale ovom incidentu - rečeno je za naš portal.

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva određeno mu je zadržavanje.

Podsetimo, napad se dogodio 22. novembra kada su policijski sluzbenici PS Vračar prilikom obilaska terena u civilnoj odeći, oko 19.30 u ulici Radoslava Grujića naišli na osumnjičenog N. P. koji im se obratio rečima: "Alo bre, kakav problem vi imate?!".

Nakon toga A. N. je osumnjičenom pokazao službenu legitimaciju MUP-a RS i legitimisao se rečima "policija", ali je N. P. počeo da vređa policijske sluzbenike upućujući im psovke i pretnje i istog trenutka pesnicom udario A.N. u predelu glave.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading