BIVŠA DEVOJKA BELIVUKOVOG SVEDOKA SARADNIKA ISPRIČALA DA LI MU JE BILA VERNA : "Napisala sam mu 300 pisama, ušla u program"!

Autor:

Hronika

22.11.2023

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova bivša devojka ispričala je da ga nije prevarila, i da je bila verna tadašnjem dečku.

BIVŠA DEVOJKA BELIVUKOVOG SVEDOKA SARADNIKA ISPRIČALA DA LI MU JE BILA VERNA :  "Napisala sam mu 300 pisama, ušla u program"!

Foto: Printscreen

Pripadnik kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, Nikola Spasojević, koji je postao svedok okrivljeni u slučaju ove opasne organizacije, nedavno je došao u žižu interesovanja javnosti zbog svog odnosa sa tadašnjom verenicom.

Kako je otkriveno u presretnutim telefonskim razgovorima, Spasojević je sumnjao da ga je verenica prevarila sa policajcem, što je dodatno uznemirilo već turbulentan odnos u kome se par nalazio.


Podsetimo, Spasojević je svoju verenicu čekao dok je bio u zatvoru i redovno joj slao pisama. Ona je čak bila u programu zaštite svedoka sa njim, dok je ona sama tvrdila da nikada nije bila neverna svom tadašnjem dečku. Kao dokaz svoje vernosti, navela je da se njeno ime nikada nije pominjalo u javnosti zbog bilo kakvih prekršaja ili zločina.

Međutim, u novembru 2021. godine, Spasojević je u telefonskom razgovoru sa prijateljem izrazio sumnju da ga je verenica prevarila sa policajcem sa kojim je trenirala. Prijatelj ga je savetovao da se uloguje na njen viber preko drugog uređaja i prati njene komunikacije, a Spasojević je čak iskazao želju da sa svojom verenicom ima dete. Međutim, prijatelj ga je savetovao da se fokusira na dete, jer će žena kasnije početi da trči za njim.

Sve ovo je izašlo u javnost nakon što je Spasojević postao svedok-saradnik i otkrio sve zločine kriminalne grupe kojoj je nekada pripadao. On je čak bio i kum optuženog organizatora Marka Miljkovića, a radio je kao obezbeđenje za poznatog repera Stefana Đurića Rastu.

Naime, njegova devojka ispričala je da ga nije prevarila, i da je bila verna tadašnjem dečku.

Nikada ga nisam prevarila, čekala sam ga dok je bio u zatvoru, gotovo svakog dana mu nosila ručak, redovno nosila pakete, išla u posete - navela je ona i dodala:

- Napisala sam sigurno preko 300 pisama, ušla sam bila u program zaštite svedoka sa njim - rekla je bivša devojka svedoka saradnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading