LANČANI SUDAR NA MAGISTRALNOM PUTU! Stvorila se kolona dugačka preko jednog kilometra - zarobljen autobus pun putnika!

Autor:

Hronika

14.11.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve ovo je uzrokovalo potpunu blokadu na ovoj deonici puta, a formirana je i kolona vozila koja je bila dugačka preko jednog kilometra.

LANČANI SUDAR NA MAGISTRALNOM PUTU! Stvorila se kolona dugačka preko jednog kilometra - zarobljen autobus pun putnika!

Foto: Shutterstock, Tanjug/J. PAP

Hitna pomoć i policija

Na magistralnom putu Temerin - Novi Sad dogodio se lančani sudar u kojem su učestvovala šest vozila, uključujući jedan autobus. Incident se dogodio kada je kamionet zaustavio na putu, nakon čega su se nekoliko automobila i autobus sudarili.

Sve ovo je uzrokovalo potpunu blokadu na ovoj deonici puta, a formirana je i kolona vozila koja je bila dugačka preko jednog kilometra. Jedan od vozača koji se našao na mestu nezgode je izjavio za RINU da je situacija bila kaotična.


Srećom, u ovom saobraćajnom incidentu nije bilo teško povređenih osoba, ali je pričinjena veća materijalna šteta. Ova saobraćajna nezgoda je izazvala veliku gužvu i zastoj u saobraćaju, te se savetuje vozačima da izbegavaju ovu deonicu puta i da koriste alternativne puteve.

Ukoliko ste planirali putovanje ovom deonicom, savetujemo da proverite stanje saobraćaja pre polaska kako biste izbegli neprijatnosti. Takođe, vozačima se preporučuje da budu oprezni i da poštuju saobraćajne propise kako bi izbegli potencijalne nezgode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading