LOPOVI OPET KRADU OD BOLESNE DECE! Jezive scene u Novom Sadu - razbili staklo na automobilima i odneli sve DO ZADNJEG DINARA iz kutija sa humanitarnom pomoći! (VIDEO)

Autor:

Hronika

14.11.2023

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna sramna pljačka dogodila se ovog puta u naselju Liman u Novom Sadu gde su obijeni automobili i ukradena humanitarna pomoć.

LOPOVI OPET KRADU OD BOLESNE DECE! Jezive scene u Novom Sadu - razbili staklo na automobilima i odneli sve DO ZADNJEG DINARA iz kutija sa humanitarnom pomoći! (VIDEO)

Foto: instagram.com/nsuzivo.rs

Kako se vidi na snimcima objavljenim na Instagram stranici "ns uživo", prozori na nekoliko automobila su razbijeni, a iz kutija u kojima se sakuplja pomoć za decu iz Fondacije "Budi human" ukraden je sav novac, do poslednjeg dinara.

 

 

Na licu mesta su i pripadnici policije.

Još jedna u nizu krađa humanitarne pomoći

Ono što zabrinjava jeste da ovo nije prva krađa iz kutija u kojima se donira novac za lečenje teško bolesne dece i odraslih iz Fondacije. Samo u prethodnih nekoliko dana u Srbiji je prijavljeno nekoliko ovakvih razbojništva.

Najsvežiji primer odigrao se u restoranu kod Vukovog spomenika u Beogradu gde je ukradena donatorska kutija Fondacije Rodoljublje. Na snimku koji je objavila ova fondacija, vidi se momak ošišan na "jedinicu" sa kapuljačom na glavi, koji je neko vreme stajao kraj pulta i u jednom trenutku zgrabio kutiju.

Takođe, u Šapcu je čovek srednjih godina snimljen u pekari kako krade kutiju sa humanitarnom pomoći za lečenje bolesnog deteta.

- Zapamtite facu ovog nečoveka koji je ukrao novac namenjen bolesnom detetu iz pekare u Šapcu - piše u objavi na Instagram stranici 192_rs, uz objavljenu fotografiju lica čoveka koji je uključen u ovaj nepočinstvo.

On je brzo identifikovan i uhapšen. Naime, M. M. (40) i A. K. (37), dvojica muškaraca iz Šapca, uhapšeni su pod sumnjom da su 12. novembra u večernjim časovima ukrali kutiju sa dobrovoljnim novčanim prilozima iz jedne pekare. Prilikom hapšenja, kod njih je pronađen ukradeni novac, dok je kutija u kojoj su se nalazili prilozi za humanitarnu pomoć pronađena nedaleko od pekare.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading