UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE IZ PEKARE UKRAO KUTIJU SA NOVCEM: Sredstva bila namenjena lečenju dečaka

Autor:

Hronika

13.11.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova

UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE IZ PEKARE UKRAO KUTIJU SA NOVCEM: Sredstva bila namenjena lečenju dečaka

Foto: shutterstock

Hapšenje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu su uspešno rešili slučaj teške krađe koja je izazvala bes javnosti. Naime, M. M. (40) i A. K. (37), dvojica muškaraca iz Šapca, uhapšeni su pod sumnjom da su 12. novembra u večernjim časovima ukrali kutiju sa dobrovoljnim novčanim prilozima iz jedne pekare.

Prema informacijama saopštenim iz Ministarstva unutrašnjih poslova, policija je ubrzo nakon prijave o krađi počela sa istragom. Zbog brze reakcije i efikasnog rada, osumnjičeni su identifikovani i uhapšeni. Prilikom hapšenja, kod njih je pronađen ukradeni novac, dok je kutija u kojoj su se nalazili prilozi za humanitarnu pomoć pronađena nedaleko od pekare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)



Prema nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, a nakon toga će biti privedeni tužiocu uz krivičnu prijavu. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti, posebno kada se na društvenim mrežama pojavio snimak jednog od osumnjičenih. Naime, muškarac maskiran kapuljačom, ušao je u lokal i odneo kutiju namenjenu za prikupljanje humanitarne pomoći za lečenje deteta.

Ovo nije prvi put da se u Srbiji dešavaju slični slučajevi krađe novca namenjenog za humanitarne svrhe. Međutim, ovaj slučaj je posebno izazvao bes javnosti zbog toga što je novac bio namenjen za lečenje bolesnog deteta. Srećom, zahvaljujući brzoj reakciji policije, novac je vraćen i osumnjičeni će odgovarati za svoje postupke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading