BRZINOMER STAO NA 240 KILOMETARA NA ČAS: Novi detalji jezive saobraćajke u Smederevu - vozilom upravljala ŽENA! (FOTO)

Autor:

Hronika

12.11.2023

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozilom je upravljala mlađa ženska osoba, koja nije teže povređena, dok je njena saputnica povređena, ali stepen povreda nije poznat.

BRZINOMER STAO NA 240 KILOMETARA NA ČAS: Novi detalji jezive saobraćajke u Smederevu - vozilom upravljala ŽENA! (FOTO)

Foto: shutterstock

Ilustracija

Teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u Smederevu kada je automobil marke BMW sleteo sa puta i pao niz stepenice. Međutim, danas su otkriveni novi detalji tog stravičnog udesa.

Na instagram stranici "192_rs", objavljena je fotografija iz navodnog "BMW"-a koja pokazuje brzinomer koji je "zakucao" na 240 km/h. Sumnja se da je upravo tom brzinom za sada nepoznata osoba upravljala vozilom pre nego je došlo do nesreće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Vozilom je upravljala mlađa ženska osoba, koja nije teže povređena, dok je njena saputnica povređena, ali stepen povreda nije poznat.

Na fotografiji koja je objavljena vidi se automobil koji je u potpunosti uništeni. Delovi vozila razbacani su na sve strane, iz njega je iscurela i tečnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Maja

13.11.2023 15:55

Hvala bogu te nije nadtradao neko ko nije kriv. Njoj i svim takvim vozacima, vozacku dozvolu oduzeti do kraja zivota. Niko zbog takvih vozaca netreba da ide pod zemlju kada mu vreme nije.