HAPŠENJE U NIŠU: Uhapšen muškarac koji se zakucao u policijsko vozilo i povredio tri službenika

Autor:

Hronika

07.11.2023

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac iz Niša je svojim vozilom "opel astra" udario u policijski automobil "pežo", pritom povredivši tri policijska službenika.

HAPŠENJE U NIŠU: Uhapšen muškarac koji se zakucao u policijsko vozilo i povredio tri službenika

Foto: Shutterstock

D.N. (24) iz Niša je danas uhapšen nakon što se u Ulici Zorana Cige Stojanovića u niškom naselju Deveti maj sudario svojim vozilom "opel astra" sa policijskim "pežoom", pri čemu je povredio trojicu policijskih službenika.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu po nalogu Višeg javnog tužilaštva uhapsili su N. D. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovklašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Osumnjičeni jutros nije postupio po znaku policije i zaustavio “opel” kojim je upravljao već je u nameri da pobegne ubrzao i udario u službeno vozilo policije. Pregledom vozila osumnjičenog policija je pronašla i oduzela 3.6 kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana namenjena daljoj prodaji, više od 3.000 evra i dva mobilna telefona - saopštila je večeras niška PU.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading