KOSTINA TAJNA SVESKA - SATANISTIČKIM SIMBOLIMA NAJAVIO STRAVIČNI MASAKR! OTKRIVAMO: Istraga utvrdila da je dečak monstrum bio opčinjen čistim zlom

Autor:

Hronika

11.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored imena žrtava crtao mrtvačke glave i pentagrame, a sebe poredio s Kerberom, čuvarom podzemnog sveta.

KOSTINA TAJNA SVESKA - SATANISTIČKIM SIMBOLIMA NAJAVIO STRAVIČNI MASAKR! OTKRIVAMO: Istraga utvrdila da je dečak monstrum bio opčinjen čistim zlom

Foto: Profimedia, Facebook

Kosta Kecmanović, dečak-monstrum koji je 3. maja u beogradskoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro školskih drugova i čuvara Dragana Vlahovića, imao je tajnu svesku, koja obiluje tako jezivim zapažanjima i detaljima da su i istražitelji bili zaprepašćeni, saznaje Srpski telegraf od izvora bliskih istrazi.

Naime, tokom pretresa stana pronađen je dnevnik, koji objašnjava motive stravičnog zločina i ukazuje da je ubica bio opsednut zlom i imao sasvim poremećene moralne vrednosti.

FASCINIRAN SMRĆU

- Očigledno je da je Kosta bio opčinjen satanističkim ritualima i simbolima smrti. Uz navodno svakodnevne aktivnosti, beležio je i svoja zapažanja, potpuno nesvojstvena detetu tog uzrasta. Uz imena školskih drugova crtao je mrtvačke glave i pentagrame, pisao da ih mrzi, da ga niko ne razume i da će se osvetiti. Iz tih beležaka se vidi da je, budući da je vrlo inteligentan, proučavao istoriju drevnih naroda, ali se fokusirao na bogove smrti, grčkog Tanatosa i egipatskog Sekera. Ukratko, bio je fasciniran svim što je imalo veze sa smrću i ubistvima - kaže naš sagovornik.

Između ostalog, često je crtao i troglavog psa Kerbera, koji je, po mitologiji, dočekivao pokojnike u podzemnom svetu i sprečavao ih da se vrate iz Hada u svet živih.

- Poistovećivao se s tim mitskim bićem, smatrajući sebe gospodarom života i smrti. Time može da se objasni i njegova najava jednom od drugova kom se poveravao da su mu se mnogi zamerili i da mu "nijedan neće izmaći". Nažalost, niko ga tada nije ozbiljno shvatao - konstatuje izvor našeg lista.

Tokom istrage je utvrđeno i da je monstrum ideju za masakr možda dobio iz američke serije "American horror story" ("Američka horor priča"). Naime, u jednoj od epizoda lik po imenu Tejt Lengdon, srednjoškolac, izvršio je sličan zločin tako što je u školi ubio 15 učenika.

IDENTIČNA MASKA

Republika

Foto: Facebook

Kosta Kecmanović

Frapantna podudarnost masakra u školi na Vračaru sa scenom iz popularne serije je da je Kosta malo pre zločina na Fejsbuk profilu objavio jezivu fotografiju, na kojoj je pomoću filtera napravio sebi na licu masku. Na sličan način je i lik iz serije našminkan ušao u školu i izvršio pokolj. Takođe, kod dečaka-ubice pronađen je ranac u kom su bila tri Molotovljeva koktela, a u seriji je lik Tejta benzinom polio i zapalio jednu osobu.

- Ova serija mu nije bila jedina jeziva inspiracija. On je, inače, bio opsednut i drugim američkim horor serijalom "Pročišćenje" (The purge"). U ovom filmu, zamišljena američka vlada u bliskoj budućnosti određuje jedan dan godišnje kada je sve dozvoljeno, uključujući i ubistvo. Moguće je da je on već tada sanjao mračni san da će doći dan kada će dobiti "dozvolu" za stravični čin - objašnjava naš sagovornik.

Ova fotografija mogla je biti jasan znak upozorenja za roditelje i okolinu da nešto nije u redu s ovim detetom, međutim, niko nije reagovao.

Hoće kući za Novu godinu!

Nezvanično se saznaje i da je inspektore koji 24 sata vode računa o njemu pitao kad će da ga puste kući da organizuje doček.
- Pomalo ljutito im je rekao da mu treba vremena da nabavi ukrase, jelku, da probere i kupi poklone kao i da dekoriše stan. Kazao je da mu za to treba desetak dana i da ne sme da gubi vreme posle 15. decembra za sve to. Rekao je da nikako ne bi smeli da ga puste kući posle tog datuma "jer neće stići da uradi sve što je planirao". I inspektori koji su ga dobro upoznali i već su se navikli na njegove ispade bili su zatečeni - navodi obavešteni izvor iz bolnice.

"Ja sam novi firer, ujediniću svet!"

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Adolf Hitler

Kosta Kecmanović je kao uzor imao i Adolfa Hitlera. Naime, on je lekarima na psihijatrijskoj klinici, u kojoj je smešten posle hapšenja, detaljno pričao o nacističkoj ideologiji, o Hitleru i "genijalnim metodama i planovima" nacističkog šefa propagande Jozefa Gebelsa?!

- Ja sam novi firer, ujediniću svet... - rekao je Kosta šokiranim doktorima, kojima je čak kazao i da su ga Jevreji strašno uvredili, ali nije umeo da objasni kako se to dogodilo, kada i gde!

Prilikom pretresa stana u kome je živeo u njegovoj sobi pronađena je nacistička literatura, brojne knjige i skripte.

Ljut zbog "krš frizure"

Hladnokrvnom ubici, potpuno neosetljivom za žrtve, na psihijatrijskom odeljenju je jedna od bitnijih stvari - frizura!

Njega, kao i druge pacijente, šiša klinički frizer, međutim, on je navikao na najskuplje frizere, koji ispunjavaju sve prohteve, pa je doktorima rekao: "Dajte mi krštenog frizera, ovaj je krš. Frizura mi je užas."

Proučavao Krivični zakon pre polaska u krvavi pir

Kako je utvrđeno, dečak-ubica planirao je masovno ubistvo mesec dana, a ono što je pregledom njegovog telefona utvrđeno ledi krv u žilama - svesno je počinio ubistvo vršnjaka i čuvara škole jer je neposredno pred zločin na internetu pretraživao Krivični zakonik Srbije da bi istražio da li deca mogu krivično da odgovaraju.
Na osnovu njegove pretrage se zaključuje da je tada organizovao napad u školi jer je znao da mu je ostalo malo više od dva meseca do 14. rođendana i da mu je toliko vremena ostalo od krivične neodgovornosti ukoliko počini zločin.

Traži šetnju, viče i lupa po sobi

Prema našim saznanjima, monstruozni dečak maltretira zaposlene misleći da ima pravo na šetnju poput najtežih kriminalaca koji je imaju u zatvorima.

- Nakon višemesečnih suludih prohteva, u kojima je zahtevao kompjuter i luksuznu hranu, Kecmanović je počeo da razmišlja o osnovnim stvarima koje imaju obični robijaši. Među njima je i šetnja po dvorištu ustanove, koja je njemu strogo zabranjena, kako zbog pokušaja bekstva tako zbog opasnosti da će povrediti zaposlene jer je kobnog dana hladnokrvno pucao u sve koji su mu se našli na putu. On je ubeđen da je običan osuđenik i da ima pravo na šetnju i zbog toga po ceo dan viče i lupa po sobi - opisuje naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
Pp

11.11.2023 20:17

Ova slika mu je od pre oko dve godine, on na novijim slikama ima kratku frizuru i izgleda starije.

Tanja

11.11.2023 21:17

@Pp - Znači roditelji nisu reagovali godinama ili ih je baš briga bilo.....zato sad mi plačemo...

Pp

11.11.2023 21:43

@Tanja - Draga Tanja, molim te ako možeš potraži pomoć lekara psihijatra. Razumem sve, ali ovako samo uništavaš psihu i svoje mentalno zdravlje. Umesto pisanja komentara i stalnog razmišljanja o svemu ovome, možda bi bolje bilo da to sve kažeš stručnjaku i da imaš korist od toga.

Tanja

11.11.2023 20:43

Besan,zbog konkurencije nam streljao decu oružjem od kuće donetim. Ponaša se bez kajanja,ko i majka najmlađeg masovnog ubice na svetu, jer nebi mogla na more letos da krene sa ćerkom sad da renovira stan a zna da naše dece nema ni čika Dragana

Odgovori 8 11