UPUCAO SINA U GLAVU: Određen pritvor ocu iz Kaća - "Živeli su u istom dvorištu"

Autor:

Hronika

10.11.2023

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema njihovim rečima, stariji komšija je teško pokretan i kreće se uz pomoć štake.

UPUCAO SINA U GLAVU: Određen pritvor ocu iz Kaća - "Živeli su u istom dvorištu"

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

U Višem sudu u Novom Sadu, sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana M. S. (85) iz Kaća koji je osumnjičen za teško ubistvo u pokušaju nakon što je iz lovačke puške pucao u glavu svom sinu Ž. S. (57), saznaje "Blic".

- Osumnjičenom M.S. iz Kaća zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana iz razloga što postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi ostankom na slobodi osumnjičeni mogao ometati postupak uticajem na svedoke, zatim zbog postojanja osobitih okolnosti koje upućuju na osnovanu bojaznost da bi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo za koje je osnovano sumnjiv kao i zbog načina izvršenja i težine posledica krivičnog dela koje je dovelo do uznemiravanja javnosti - Kaže portparolka Višeg suda u Novom Sadu Jelena Ostojin.

Podsetimo, muškarac (57) je juče posle 9 časova ranjen vatrenim oružjem u porodičnoj kući u Kaću.

Kako navode komšije, do sada nije bilo svađa ove porodice zbog kojih bi intervenisala policija.

- Znamo se iz viđenja, ne bismo nikada rekli da ovako nešto može da se desi. Otac i sin žive u dve kuće, ali u istom dvorištu. Sin ima suprugu i desetogodišnje dete -rekle su komšije.

Otac koji je ranio sina teško pokretan

Prema njihovim rečima, stariji komšija je teško pokretan i kreće se uz pomoć štake. Navode da je nakon ranjavanja policija zatvorila taj deo ulice.

- Tamo se sada ne može prići. Ne znam da li su u tom trenutku u kući bile supruga i dete ranjenog komšije, ne znamo još uvek ništa - rekao je juče jedan meštanin Kaća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading