OGLASIO SE "CRV-CRVIĆ"! POJEO GA STRAH: Njega su u kafiću u Modriči "tražili" Ljuban Hofman i Aleksandar Tupeša - samo da malo kažem... (VIDEO)

Autor:

Hronika

09.11.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je pokušavao da se šali, muškarac sa snimka je očito želeo samo da prestane agonija koja se iz dana u dan zahuktava, kako isplivavaju sve jeziviji i jeziviji snimci.

OGLASIO SE "CRV-CRVIĆ"! POJEO GA STRAH: Njega su u kafiću u Modriči "tražili" Ljuban Hofman i Aleksandar Tupeša - samo da malo kažem... (VIDEO)

Foto: Republika.rs, tiktok/printscreen/hayat.bih

Ljban Hofman preti Crvu

Braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović već duže vreme brutalno maltretiraju ljude u svojoj okolini, a užasavajući snimci su isplivali u javnost. Nakon pisanja portala Republika.rs o iživljavanju nad osobljem lokala u Modriči, tražeći da im predaju vlasnika, on se i oglasio i podelio video zapis u kojem sve poriče.

- Ja sam Petar Ikanović. Samo da malo kažem, zbog ovih medijskih nastupa u vezi kafe "Street" i Aleksandra Tupeše... - počeo je nesigurno takozvani "Crv".

- Jednostavno, nije nikako bilo reketiranja. Nisam nikad sa čovekom bio u nekoj svađi... U dobrim smo odnosima, uvek smo se zezali, šalili...

Kako je rekao, Ikanović medijima zamera samo zbog ovoga što ga još nije žena ostavila.

Iako je pokušavao da se šali, muškarac sa snimka je očito želeo samo da prestane agonija koja se iz dana u dan zahuktava, i to zbog toga što bahaćenje nije sankcionisano.

 

 

Da podsetimo, stravičan snimak incidenta u kafiću "Street", u Modriči u Republici Srpskoj, nastao je kada je grupa nasilnika upala u prostorije tražeći očigledno osobu koja im se zamerila.

Na video snimku se vidi kik-bokser Ljuban Hofman Vidović, sa grupom mladića, kako upada u lokal "Street" u Modriči u Republici Srpskoj i preti radnicima kafića, kao i vlasniku.

- Šta se radi ovde? Gde je Crv? Zovi ga odmah - vikao je jedan od momaka koji su upali u kafić.

Mladić za šankom uplašeno je ponavljao da ne zna njegov broj, nakon čega je nabildovani momak uzeo papir i hemijsku, gde je napisao velikim slovima "CRV JE CINKAROŠ!" i zahtevao da se poruka zakači na vrata kafića.

- Ne pretimo tebi, ali ovo da stoji na vratima, da li je jasno, nemoj neko da je skinuo, jesi li me razumeo?"

 

 

U trenutku haosa koji je zavladao u kafiću, zaposleni su u međuvremenu kontaktirali zasad nepoznato osobu s druge strane slušalice, najverovatnije vlasnika tog kafića, kada je jedan od nasilnika zgrabio telefon tražeći opet istu osobu sa nadimkom "Crv", nastavljajući da preti drugoj osobi preko telefona.

- Pola Beograda reketiramo, nemoj da je nekom palo na pamet da skine ovu poruku s vrata i pozdravite mnogo Crvića!

Sa pretnjama je nastavio i drugi nasilnik koji je na kraju naglasio da imaju rok da se jave do pet sati popodne, kako se čuje na snimku, ponavljao je samo: "Do pet sati ne idem odavde, a preporučujem ti da to bude ranije, u suprotnom ćemo drugačije da pričamo!"

Nasilnici, na čelu sa Ljubanom Hofmanom Vidovićem, nakon što su maltretirali konobara i vlasnika kafića "Strit" u Modriči, Republika Srpska, otišli su do dece kriminalca Aleksandra Jovanovića Tupeše iz Modriče i odneli im poklone. To su takođe snimili i podelili preko društvenih mreža, isto kao što su prethodno objavili i snimke maltretiranja u lokalima.

Aleksandar Tupeša se upravo pominje u snimku koji je objavio Petar Ikanović ili takozvani "Crv", "Crvić", a koji zasigurno ne zna šta je ovom  trenutku pametno da uradi jer ga je "pojeo strah".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading