ZAŠTO ĆUTI TUŽILAŠTVO? KO SE BOJI HOFMANA? Niko se ne oglašava ni pet dana nakon snimaka jezivog nasilja - braća zlostavljaju sve oko sebe!

Autor: T.V.

Hronika

09.11.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirujući događaji postali su predmet pažnje javnosti, a očekuje se da nadležne institucije preduzmu hitne mere kako bi se stalo na put nasilju i bahatom ponašanju braće Hofman, međutim, to se još uvek ne dešava.

ZAŠTO ĆUTI TUŽILAŠTVO? KO SE BOJI HOFMANA? Niko se ne oglašava ni pet dana nakon snimaka jezivog nasilja - braća zlostavljaju sve oko sebe!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Poslednjih dana, društvene mreže su uzburkane snimcima braće Miljana i Ljubana Hofman Vidović koji se predstavljaju kao nezaustavljivi batinaši plasirajući silu i bahato ponašanje.

O ovome se već dugo ćuti, pitamo se ko se uopšte boji braće Hofman, s obzirom na to da se nasilnicima još uvek nije stalo na put.

Osnovno javno tužilaštvo u Rumi se ne oglašava i nakon upućenih poziva, o pitanjima vezanih za incidente braće batinaša, kažu odgovoriće, međutim, ni traga ni glasa.

Kada je portal Republika.rs stupio u kontakt sa Tužilaštvom u Rumi, tražeći odgovore u vezi slučaja braće Hofman koji nedeljama napadaju i prete ljudima, već danima ne dobijamo povratnu informaciju. 

Snimak koji je izazvao veliku zabrinutost u javnosti, prikazuje Ljubana Hofmana Vidovića okruženog pripadnicima policije Republike Srpske u položajima koji izgledaju kao da ga štite. Ovo dovodi do niza pitanja da li nasilnik, njegov brat i njihovi "kompanjoni" uživaju neku vrstu zaštite.

Građani su ogorčeni i zabrinuti zbog moguće povezanosti nasilnika sa policijskim snagama, postavljajući pitanje da li je pravda slepa ili je nasilje dobilo nekakvu neočekivanu podršku.

Ovaj snimak dodatno produbljuje misteriju oko braće Hofman Vidović i njihovih postupaka, a javnost zahteva hitnu reakciju nadležnih organa kako bi se istražili ovi zabrinjavajući incidenti.

Podsetimo, na pitanja da li su upoznati sa događajima u kojima su glavni akteri braća Hofman, kao i to da li je pokrenut nekakav postupak protiv njih, od Tužilaštva ne dobijamo nikakav odgovor. Međutim, kada smo ponovo kontaktirali sa Tužilaštvom u Rumi, nagovestili su nam da odgovor na postavljena pitanja kasne zbog niza problema.

- Pitanja koja ste nam poslali stigla su na našu adresu, međutim, nismo bili u mogućnosti da odgovorimo iz razloga što smo imali tehničkih problema - rekli su tada iz Tužilaštva za portal Republika.rs

Skandalozni događaji ređaju se danima u Srbiji i Republici Srpskoj, gde su braća Miljan i Ljuban Hofman Vidović iznova i iznova u središtu kontroverzi.

Nasilje nije ostalo neprimećeno ni u incidentima koje su braća zabeležila kamerom. Na jednom od snimaka se vidi grupa momaka predvođena Ljubanom kako upada u lokal u Modriči, maltretira konobare i vlasnike, iznoseći ozbiljne pretnje. Tvrdili su da reketiraju pola Beograda i traže osobu koju nazivaju "Crv" i "Crvić".

 

 

 

Portal Republika.rs došao je u posed šokantnog snimka na kojem se vidi Miljan kako šamara konobara jednog poznatog ugostiteljskog objekta. Na snimku se jasno vidi kako Miljan drži glavu konobara, naređuje mu da spusti ruke, a zatim ga brutalno šamara i u jednom trenutku ga čak ujeda za lice. Ovaj uznemirujući incident dogodio se samo nekoliko dana nakon što je Ljuban Hofman pravio haos u kafićima u Modriči.

 

 

Pored toga pojavio se i snimak gde se vidi kako Miljan poziva nepoznatu osobu na otvoreni sukob,odnosno da poravnaju račune. Snimak je ispunjen bahatim ponašanjem, pokazivanjem pesnica i nabildovanih mišića.

 

 

Ovi uznemirujući događaji postali su predmet pažnje javnosti, a očekuje se da će nadležne institucije preduzeti hitne mere kako bi se stalo na put nasilju i bahatom ponašanju braće Hofman Vidović, međutim, još uvek ništa od toga. Građani se uveliko pitaju da li poznati batinaši imaju zaštitu, a još bitnije pitanje je ko čuva Hofmana i zašto Tužilaštvo ćuti?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mumi

09.11.2023 15:23

Psssst,ssssss... Zivot u Srbiji je jeftin.

Opereta

09.11.2023 16:02

Mislim stvarno pa zar o ovome šuti Informer, Kurir, Alo i ostali portali stvarno sramota vama iz republike.rs svaka čast!