BATINAŠI IMAJU ZAŠTITU - KO STOJI IZA BANDE BRAĆE HOFMAN? Nastavlja se maltretiranje građana, javne pretnje i bahaćenje dok se o tome ĆUTI! (VIDEO)

Autor: T.V.

Hronika

08.11.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od nadležnih institucija se očekuje da reaguje u što kraćem roku, iz razloga što je ovakvo bahaćenje nedopustivo, a nasilnicima se mora stati na put!

BATINAŠI IMAJU ZAŠTITU - KO STOJI IZA BANDE BRAĆE HOFMAN? Nastavlja se maltretiranje građana, javne pretnje i bahaćenje dok se o tome ĆUTI! (VIDEO)

Foto: Facebook

Braća Hofman

Miljan Hofman Vidović i njegov brat Ljuban Hofman Vidović nastavljaju da maltretiraju ljude na radnim mestima u poznatim ugostiteljskim objektima u Srbiji i Republici Srpskoj, a na društvenim mrežama danima se pojavljuju uznemirujući snimci, međutim, još uvek ni reči o tome.

Naime, pre nekoliko dana, Miljan Hofman Vidović maltretirao je osoblje i vlasnika kafića ''Strit'' u Modriči, Republika Srpska. Radeći to po uzoru na brata, nastavio je da se iživljava nad nesrećnim konobarima, preteći uz bahato ponašanje i pokazivanjem nabildovane mišice i pesnice.

Portal Republika.rs stupio je u kontakt sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Rumi, tražeći odgovore u vezi slučaja braće Hofman koji nedeljama napadaju i prete ljudima. 

Na pitanja da li su upoznati sa događajima u kojima su glavni akteri braća Hofman, kao i to da li je pokrenut nekakav postupak protiv njih, već dva dana ne dobijamo odgovor. Međutim, kada smo ponovo kontaktirali sa Tužilaštvom u Rumi, nagovestili su nam da odgovor na postavljena pitanja kasne zbog niza problema.

 

 

- Pitanja koja ste nam poslali stigla su na našu adresu, međutim, nismo bili u mogućnosti da odgovorimo iz razloga što smo imali tehničkih problema - rekli su iz Tužilaštva za portal Republika.rs

Dok odgovore iz Tužilaštva još uvek čekamo, bahati nasilnici i dalje su na slobodi, nastavljaju da zastrašuju ljude zloupotrebljvajući silu.

S druge strane, ono što je podiglo najveću prašinu i što dodatno uznemirava javnost jeste snimak gde se vidi Ljuban Hofman okružen policijom Republike Srpske koja je u položajima kao da ga štiti.

Pa se postavlja pitanje, da li neko stvarno štiti braću Hofman, ko stoji iza toga i kada će se uopšte stati na put nasilnicima?

 

 

Da podsetimo, portal Republika.rs došao je u posed snimka na kom se vidi kako Miljan Hofman šamara konobara jednog poznatog ugostiteljskog objekta.

Naime, on drži glavu pomenutog konobara, govori mu da spusti ruke, a onda ga šamara i u jednom trenutku ga ujeda za lice.

Ovaj snimak nasilja je isplivao samo nekoliko dana nakon što je Ljuban Hofman pravio haos u kafićima u Modriči.

I incidenti u ovim ugostiteljskim objektima su zabeleženi kamerom, a samo na jednom snimku se vidi grupa momaka koju predvodi Ljuban Hofman Vidović, kako upadaju u lokal u Modriči gde maltretiraju konobare i jednog od vlasnika.

Oni su upućivali ovom prilikom ozbiljne pretnje, tvrdili su da reketiraju pola Beograda i traže izvesnu osobu koju nazivaju "Crv“ i "Crvić“. Sve su to snimili i objavlili na društvenim mrežama.

Od nadležnih institucija se očekuje da reaguje u što kraćem roku, iz razloga što je ovakvo bahaćenje nedopustivo, a nasilnicima se mora stati na put!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading