PRVA REAKCIJA NA PRESUDU "VALJEVSKOJ GRUPI": Branilac Jeličića veruje da će presuda da padne (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

08.11.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Nikola Jovanović navodi i da nije dokazano da je Jeličić ubistvo izvršio na način kako je napisano u optužnici.

PRVA REAKCIJA NA PRESUDU "VALJEVSKOJ GRUPI": Branilac Jeličića veruje da će presuda da padne (FOTO/VIDEO)

Foto: Republik

Nikola Jovanović branilac drugooptuženog najavljuje žalbu na sada izrečenu presudu "valjevskoj grupi" optuženoj za ubistvo Željka Đedovića i druga teška krivična dela.

Branilac najvećeg skanal majstora u ovom slučaju ističe da su kazne previsoke i da su optuženi osuđeni i za dela koja su zastarela. 

Navodi i da nije dokazano da je Jeličić ubistvo izvršio na način kako je napisano u optužnici. 

- Jasno je da se radi o nesrećnom slučaju, a ne o teškom ubistvu kako TOK tvrdi. Oni kazu da je u pištolju bilo sedam metaka, a staje samo šest, tako da je apsurd mnogo toga - rekao je advokat Jovanović. 

Podsetimo, u Specijalnom sudu u Beogradu danas je izrečena prvostepena presuda pripadnicima takozvane "valjevske grupe" koja je optužena za brojna krivična dela, među kojima je i ubistvo Željka Đedovića. 

Vođa ove grupe Milan Lazarević osuđen je sa  35 godina. Drugooptuženi Zoran Jeličić kao direktni izvršilac ubistva Đedovića osuđen je takođe na 35 godina. Trećeoptuženi Milan Milijanović, inače nekadašnji policajac osuđen je na 15 godina takođe za ubistvo Đedovića.  Nebojši Goloskokoviću odmerena je kazna od sedam i po godina zatvora, a Aleksandru Pavloviću sud je odmerio kaznu zatvoru od 5 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading