PROFESORKU IZ VRANJA DANAS ĆE NAJMILIJI ISPRATITI NA VEČNI POČINAK: Dragana život izgubila na planinarenju - komemoracija sutra u Muzičkoj školi

Autor:

Hronika

30.10.2023

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komemoracija povodom tragične smrti Dragane Ristić Mladenović biće održana u 10 sati u sali Muzičke škole.

PROFESORKU IZ VRANJA DANAS ĆE NAJMILIJI ISPRATITI NA VEČNI POČINAK: Dragana život izgubila na planinarenju - komemoracija sutra u Muzičkoj školi

Foto: https://www.facebook.com/dragana.risticmladenovic

Dragana Ristić Mladenović

Dragana Ristić Mladenović profesorka klavira, nekadašnja direktorka Muzičke škole „Stevan Mokranjac“ koja je nastradala juče na planinarenju biće sahranjena u ponedeljak u 13 časova na Šapranačkom groblju u Vranju.

Dragana Ristić Mladenović rođena je 1976. godine u Vranju, gde je uz redovno obrazovanje, završila i osnovnu i srednju Muzičku školu ,,Stevan Mokranjac''.

Na Fakultetu umetnosti Univerziteta u Prištini diplomirala je na odseku za klavir i ubrzo potom počela da radi kao profesor klavira u vranjskoj muzičkoj školi.

Njeni dugogodišnji napori u radu s mladim talentima i vođenju Muzičke škole sigurno su ostavili dubok trag u mnogim životima.

Komemoracija koja će biti održana u njenu čast omogućava prijateljima, porodici i kolegama da se sete i odaju počast njenom životu i radu.

Komemoracija povodom tragične smrti Dragane Ristić Mladenović biće održana sutra u 10 sati u sali Muzičke škole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading