UHAPŠENI JER SU PRETUKLI MUŠKARCA KOJI JE PREMINUO NAKON TOGA: U Leskovcu nakon kraće rasprave napali muškarca ispred prodavnice

Autor:

Hronika

29.10.2023

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesretni čovek je nakon dve nedelje izdahnuo u bolnici.

UHAPŠENI JER SU PRETUKLI MUŠKARCA KOJI JE PREMINUO NAKON TOGA: U Leskovcu nakon kraće rasprave napali muškarca ispred prodavnice

Foto: www.profimedia.rs

Policija na terenu

Više javno tužilaštvo u Leskovcu odredilo je zadržavanje N.C. (1997) i njegovom ocu J.C. (1969). Obojica su iz Zaglužanja kod Leskovca, a zadržani su zbog sumnje da su kao saizvršioci počinili krivično delo teška telesna povreda iz člana 121 stava 3. u vezi stava 2. Krivičnog zakona u vezi čl.33 KZ tako što su dana 14.10 2023 godine, oko 17 časova, u Priboju kod Leskovca,  ispred prodavnice gde su pili pivo sa sada pokojnim B. P. (1977) takođe iz Zaglužanja, a onda se i sukobili.

Naime, sa žrtvom su se najpre verbalno sukobili a potom ga i fizički napali udarajući ga rukama i nogama po telu pri čemu su mu naneli teške i po život opasne povrede u vidu rupture slezine i preloma rebara.

Ove povrede su konstatovane dana 19.10 2023. kada se oštećeni javio na pregled u bolnici u Leskovcu gde je bio na lečenju do 27.10.2023, kada je preminuo. 

Naložena je obdukcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading