Srbin iz Like osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog svirepog ubistva supruge bejzbol palicom!

Autor:

Hronika

28.10.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Miljuš (41), Srbin iz Like, koji je nastanjen u Las Vegasu, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora zbog brutalnog ubistva svoje supruge Zvjezdane Bencun (31), poreklom iz Bosne i Hercegovine.

Srbin iz Like osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog svirepog ubistva supruge bejzbol palicom!

Foto: Printscreen/Facebook

Ubistvo se dogodilo pre četiri godine, a sudski spisi Okružnog suda Klark Kauntija otkrivaju da je Miljuš postigao dogovor o priznanju krivice kako bi izbegao suđenje.

Ubistvo je otkrio njihov tada 13-godišnji sin kada je ušao u stan i zatekao majku i oca u krvavom krevetu. Otac mu je navodno dao 20 dolara i rekao da ode. Dečak je odmah potrčao do najbliže benzinske pumpe i pozvao pomoć.

Prema medijskim izveštajima, Miljuš je sačekao da dečaci odu u školu, a potom je otišao u prodavnicu i kupio bejzbol palicu, kuhinjski nož i samoljepljivu traku. U drugoj radnji je kupio votku i energetsko piće. Nakon nekoliko čaša, ušao je u spavaću sobu i tri puta udario suprugu bejzbol palicom u glavu dok je ležala na krevetu.

U razgovoru s novinarima, Miljuš nije pokazivao kajanje. Izjavio je da nije sretan zbog onoga što se dogodilo, ali da "šta je tu je". Tvrdio je da je ubio Zvjezdanu jer ga je stalno lagala i iz osvete njenom ocu. Motiv ubistva verovatno je bio krah njihovog 13-godišnjeg braka koji je bio u procesu razvoda.

Ovo svirepo ubistvo šokiralo je zajednicu i ostavilo trajne posledice na njihovog sina koji je bio svedok zločina. Slobodan Miljuš će sada provesti ostatak svog života iza rešetaka, suočen sa posledicama svog zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading