ŽENA NE ZNA ŠTA JE SNAŠLO! Na drzak način joj oteli torbu, a mučna baka tek prodala stan - ogromna svota novca nestala u tren oka

Autor:

Hronika

27.10.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

V. N. je zadržavao pažnju oštećene osobe dok je S. N. nasilno oduzeo torbu.

ŽENA NE ZNA ŠTA JE SNAŠLO! Na drzak način joj oteli torbu, a mučna baka tek prodala stan - ogromna svota novca nestala u tren oka

Foto: shutterstock

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu, u saradnji sa policijom, izvršilo je hapšenje sugrađana V. N. i S. N. zbog sumnje da su izvršili tešku krađu na naročito drzak način.

Osumnjičeni se terete da su 25. oktobra ukrali torbu od žene (64) na Zelenoj pijaci. Torba je sadržala novac u iznosu od 25.500 evra, koji potiče od prodaje stana.

Prema navodima, V. N. je zadržavao pažnju oštećene osobe dok je S. N. nasilno oduzeo torbu.

- Dok je V. N. zagovarao oštećenu, S. N. je odgurnuo i oduzeo joj torbu. Na taj način su, kako se sumnja, pribavili protivpravnu imovinsku korist od tri miliona dinara. 

 

Obojica osumnjičenih su saslušani, a tužilaštvo je predložilo Osnovnom sudu da im se odredi pritvor, uz obrazloženje da postoje osobite okolnosti koje ukazuju na mogućnost ponavljanja krivičnog dela u kratkom vremenskom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading