ZAVLADAO MUK ISPRED KUĆE NASTRADALOG DARKA IZ OBRENOVCA: Potresni prizori tri čoveka zavijena u crno - dočekuju ljude sa knedlom u grlu (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresni prizori ispred kuće stradalog momka, neutešni stric, deda, sestra, brat i majka dočekuju ljude na kapiji.

ZAVLADAO MUK ISPRED KUĆE NASTRADALOG DARKA IZ OBRENOVCA: Potresni prizori tri čoveka zavijena u crno - dočekuju ljude sa knedlom u grlu (FOTO/VIDEO)

Foto: Republika.rs, Facebook

Tužna vest osvanula je danas kada je mladi Darko Lazić (22) izgubio bitku za život nakon nekoliko dana intenzivne medicinske borbe.

Povod za ovu tragediju bila je nesreća u fabrici kod Obrenovca, u kojoj su povređeni Darko i njegov kolega, koji je takođe preminuo, i to istog dana kada se nesreća dogodila.

Gubitak mladog života duboko pogađa njegovu porodicu, prijatelje i sve koji su čuli za ovu nesvakidašnju nesreću.

Od ranog jutra, potresni prizori ispred kuće stradalog momka. Neutešni stric, deda, brat, sestra i majka dočekuju ljude na kapiji kako bi zajedno oplakivali nastradalog Darka.

 

 

Darko je u lavovskoj borbi izgubio rat, a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, između ostalog i ženu i malenog sina.

Podsetimo, u strašnoj nesreći koja se dogodila u proizvodnom pogonu 18. oktobra, gde je došlo do pucanja kamena tokom rada na mašini "Tocilo," izgubili su živote dva hrabra radnika.

G. C. (43) preminuo je u Domu zdravlja u Obrenovcu nakon povreda koje je pretrpeo u toj nesreći.

Njegov kolega Darko, koji je takođe povređen u istoj nesreći, borio se za svoj život uz neumornu podršku medicinskog osoblja. Nažalost, uprkos svim naporima, mladić nije uspeo da preživi i preminuo je sinoć. Ova tragedija duboko pogađa njihove porodice i zajednicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading