MLADIĆ POVREĐEN U FABRICI U OBRENOVCU I DALJE U TEŠKOM STANJU: Kolege apeluju na pomoć, daju krv za njega!

Autor:

Hronika

19.10.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D. L. je u kritičnom stanju primljen u Urgentni centar.

MLADIĆ POVREĐEN U FABRICI U OBRENOVCU I DALJE U TEŠKOM STANJU: Kolege apeluju na pomoć, daju krv za njega!

Foto: ST/Petar Divac, Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Hitna i policija

U toku rada na mašini u fabrici "Meita", došlo je do pucanja kamena, što je rezultiralo stradanjem jednog radnika, dok je drugi D. L. teško povređen i bore mu se za život.

Tokom dana, pojavila se informacija o tome da je i ovaj drugi radnik podlegao povredama, ali su iz kompanije to demantovali. Međutim, lekari se i dalje bore za život ovog radnika, a na društvenim mrežama proneo se apel o pomoći. Tačnije, kako saznajemo, donira se krv za ovog mladića.

Istraga o ovom incidentu je u toku, a tužilaštvo je takođe obavešteno o događaju.

Juče je dato i zvanično saopštenje kompanije Mei Ta Europe povodom nesreće u proizvodnom pogonu, a danas se nisu oglašavali.

"U fabrici Mei Ta Europe noćas, 18.10.2023. godine, oko 2 časa posle ponoći dogodio se akcident u proizvodnom pogonu, usled kojeg je naš kolega star 43 godine nastradao, a kolega star 22 godine zadobio povrede i pružena mu je urgentna medicinska pomoć.

Na lice mesta je u najkraćem roku stigla medicinska ekipa i ukazana je momentalna pomoć.

Grupacija Mei Ta Europe bavi se proizvodnjom delova za auto industriju i ima svoje pogone u više zemalja, a u Srbiji zapošljava oko 3.000 zaposlenih.

Sistem rada i tehnologija koja se koristi u celom svetu unutar grupacije je isti, a ovakav akcident se do sada nije desio u drugim zemljama.

Na rasvetljavanju ovog slučaja su uključene sve nadležne institucije, a kompanija će učiniti sve da se okolnosti pod kojima se ovaj slučaj desio detaljno ispitaju kako se ovako nešto ne bi ponovilo.

Izražavamo najdublje saučešće porodici preminulog kolege".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading