PROŠLE GODINE IZBEGAO TRAGEDIJU, SADA NASTRADAO: Koleginica poginulog radnika kod Obrenovca otkrila potresne detalje - čoveka ipak stigla strašna sudbina

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za čoveka koji je stradao, kolege kažu da je bio veoma drag, a kako saznajemo, pitanje je šta će biti sa drugim radnikom koji je teško povređen.

PROŠLE GODINE IZBEGAO TRAGEDIJU, SADA NASTRADAO: Koleginica poginulog radnika kod Obrenovca otkrila potresne detalje - čoveka ipak stigla strašna sudbina

Foto: Shutterstock

U fabrici kod Obrenovca, noćas je došlo do stravične tragedije kada je sat nakon ponoći stradao momak G.C. na svom radnom mestu.

Kako saznaje portal Republika.rs, čovek ima 42 godine, kolegama je bio veoma drag, svi su ga zvali po nadimku.

- Jedan od kolega je nažalost stradao, a drugi je teško povređen, pitanje je šta će biti i sa njim. Kolega koji je stradao i prošle godine je imao slučnu nezgodu, zamalo je nastardao na istom mestu, nažalost ove godine ga nije zaobišlo - jedna od koleginica upoznata sa slučajem rekla je za Republiku.

Podsetimo, u toku rada na mašini u fabrici "Meita", došlo je do pucanja kamena, što je rezultiralo povredom dvojice radnika, međutim, jedan je završio tragično.

G.C. je preminuo u Domu zdravlja u Obrenovcu, dok je njegov kolega D.L. u kritičnom stanju primljen u Urgentni centar, nezvanično saznajemo.

Dalja istraga o ovom slučaju je u toku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading