UOČI SPEKTAKLA U ARENI: Crvena zvezda Meridianbet se obratila javnosti - Delije ovo moraju znati!

Autor:

Sport

18.10.2023

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za novi spektakl u najvećoj dvorani na Balkanu.

UOČI SPEKTAKLA U ARENI: Crvena zvezda Meridianbet se obratila javnosti - Delije ovo moraju znati!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet na startu nove evroligaške sezone u grotlu beogradske Štark Arene deklasirali su francuski Asvel iz Vilerbana, a slična atmosfera na tribinama očekuje se i tokom današnjeg susreta sa ekipom Monaka kojeg će i ovoga puta sa klupe predvoditi Saša Obradović.

Uoči novog spektakla, KK Crvena zvezda Meridianbet se ogratila javnosti:

- Očekuje nas još jedna velika evroligašška utakmica. Rival je prošlosezonski učesnik F4 i šampion Francuske Monako. KK Crvena zvezda Meridianbet pobrinuo se kao uvek da organizuje i ovu utakmicu na najbolji mogući način kako bi se svi u dvorani osećali komforno i prijatno - ističu iz redova srpskog šampiona, a zatim dodaju:

Na svim ulazima biće kao i uvek detaljne kontrole, svi prolazi u Areni moraju biti prohodni, navijajmo sportski fer i korektno, ne nasedajmo na bilo kakve provokacije, ne bacajmo bilo kakve predmete. Neka u prvom planu budu Crvena zvezda Meridianbet, naši momci i igra našeg tima. Naša Crvena zvezda Meridianbet imaće ponovo ozbiljnu podršku sa tribina, pošto je interesovanje za ovu utakmicu veliko i nema sumnje da će naši momci ponovo imati „vetar u leđa“ na jednom važnom evroligaškom meču.

Foto: Starsport

Ekipa i trener Duško Ivanović i ovoga puta će imati iza sebe armiju navijača

 

Na kraju, iz kluba sa Malog Kalaemgdana poručuju:

- Budimo najglasnija i najveća podrška našoj ekipi u večerašnjoj utakmici kako bi došla do još jedne važne pobede!

Da podsetimo, Susret između Crvene zvezde Meridianbet i Monaka na programu je večeras od 20 časova. Na startu nove sezonei dva uvodna kola crveno-beli imaju polovičan učinak. Nakon trijumfa na startu protiv Asvela iz Vilerbana, nesrećno su poraženi u Kaunasu.

Sa druge strane Monako je iznenađujuće loše startovao u novoj takmičarskoj godini, tako da su nakon duela sa Valensijom i Virtusom iz Bolonje i dalje na nula osvojenih bodova.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading