ŠOKIRAN SAM, ALI NEKA ISTRAŽNI ORGANI RADE SVOJE: Prvi put se oglasio pretučeni i opljačkani biznismen - NAPALA SU ME DVOJICA SA MASKAMA

Autor:

Hronika

18.10.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oštećeni biznismen je prijavio da mu je otet novac, a onda...

ŠOKIRAN SAM, ALI NEKA ISTRAŽNI ORGANI RADE SVOJE: Prvi put se oglasio pretučeni i opljačkani biznismen - NAPALA SU ME DVOJICA SA MASKAMA

Foto: Shutterstok

Krađa, policija

Biznismen D. J. (61) iz Beograda  koji je 10. avgusta napadnut, pretučen i opljačkan kada su mu po njegovoj prijavi dvojica razbojnika na Novom Beogradu otela 100.000 evra, oglasio se danas za Republiku.

On tvrdi da se oporavio fizički ali da je u šoku nakon svega.

- Šokiran sam glasinama da sam izmislio napad i pljačku, ali verujem da će se istragom utvrditi ko stoji iza napada i da će mi novac biti vraćen - rekao je D. J za portal Republika.rs i Srpski telegraf.  

U svojoj prijavi policiji koju je podneo nakon napada na njega navedeno je da je ipak lakše povređen.

Policija je odmah obavestila nadležno Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je danas objavilo da su uhapšena trojica muškaraca zbog napada na biznismena. Ono što je dodatno uzmirujuće u ovom slučaju je da je uhapšen i jedan žandarm. 

- Uhapšeni su A. N. (37), M. J. (24) i M. K. (23) i danas će biti saslušani - rekli su kratko iz tužilaštva.

Oštećeni biznismen je prijavio da mu je otet novac koji je prethodno uzeo na pozajmicu.
Rekao je da su ga dok je ulazio u zgradu napala su dvojica mladića. Da mu je jedan prsnuo neki sprej u oči, a da ga je drugi udarao pesnicama. I da su mu na kraju uzeli novac. 

Tim povodom D. J za portal Republika.rs i Srpski telegraf kaže da je tačno sve što je rekao policiji i otkriva da je novcem koji je pozajmio trebalo da vrati dug. 

- Ne želim da govorim o svojim privatnim stvarima i razlozima pozajmice kao ni od koga sam uzeo novac. Bio je namenjen izmirenju kredita u banci. Ali sve to nije bitno. Istraga neka ide svojim tokom, a ja ne želim da mediji o tome polemišu -  kazao je opljačkani muškarac.

Policija i tužilaštvo tragaju za snimcima sa sigurnosnih kamera i drugim dokazima, a zakazano je i saslušanje D. J. pred ovim tužilaštvom. On je zaključio da o toku istrage nije obavešten, te da ne zna ko je uhapšen i da li su se pred licem pravde našli pravi napadači na njega. 

D. J. prilikom prijave napada i pljačke nije mogao detaljnije da opiše razbojnike jer su prema njegovim rečima, bili maskirani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading