POZNATOM BIZNISMENU LOPOVI OTELI 100.000 EVRA: Maskirani napadači mu napravili SAČEKUŠU u ulazu, policija preuzela SNIMKE S KAMERA!

Autor:

Hronika

11.10.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istragu je preuzelo Više javno tužilaštvo u Beogradu.

POZNATOM BIZNISMENU LOPOVI OTELI 100.000 EVRA: Maskirani napadači mu napravili SAČEKUŠU u ulazu, policija preuzela SNIMKE S KAMERA!

Foto: Shutterstok

Krađa, policija

Beogradska policija, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, istražuje pljačku jednog poznatog biznismena kome su lopovi navodno oteli 100.000 evra.

D. J. (61) iz Beograda prijavio je policiji da je juče napadnut u ulazu zgrade. Kako je tvrdio, dvojica nepoznatih muškaraca su ga zaskočila, pretukla i opljačkala.

- Jedan razbojnik navodno mu je prsnuo i neki sprej u oči, a drugi ga je udarao pesnicama. Na kraju su mu uzeli novac - kaže sagovornik blizak slučaju, a prenosi Blic.

Biznismen je inspektorima ispričao da je novac pozajmio, a de se napad dogodio dok je ulazio u zgradu. Kako je rekao, kod sebe je imao 100.000 evra u kešu! 

D. J. nije mogao detaljnije da opiše razbojnike jer su, kako je rekao, bili maskirani.

Policija je pokrenula istragu i preuzela snimke sa sigurnosnih kamera objekata u okolini. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Swe

12.10.2023 17:45

Pozajmio 100.000 evra u kešu? Ovde bi već bio u pritvoru kad bi mu našli toliko keša jer bi morao da dokaže odakle mu. Takođe i taj koji mu je pozajmio bi morao da dokaže odakle mu toliki keš.