"HTELA SAM DA SE UBIJEM, ZNALA SAM I KAKO BIH TO UČINILA"! Milena Radulović svedočila o jezivom iživljavanju učitelja glume koje je doživela u mladosti

Autor:

Hronika

19.10.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle trećeg napada čoveka kojeg je od 11. godine pa sve do 17. posmatrala kao drugog oca planirala je da se ubije, iznela glumica pred sudom.

"HTELA SAM DA SE UBIJEM, ZNALA SAM I KAKO BIH TO UČINILA"! Milena Radulović svedočila o jezivom iživljavanju učitelja glume koje je doživela u mladosti

Foto: ATA Images

Glumica Milena Radulović  je danas nastavila potresno svedočenje u prepunoj sudnici Višeg suda, gde je detaljno opisala kako je u više naveata Mika Aleksić silovao. 

Posle trećeg napada čoveka kojeg je od 11. godine pa sve do 17. posmatrala kao drugog oca planirala je da se ubije. Od 17. je doživela pakao. Sve to je iznela pred sudom gutajući suze.

- Osećala sam se poniženo, prljavo, osramoćeno pred vršnjacima koji su živeli normalno. Osećala sam prezir i ogromno gadjenje prema sebi. Bila sam indiferentna prema životu i bila sam veoma rešena da počinim suicid. Znala sam i kako ću to učiniti - rekla je Milena oslanjajući se o pult sa obe ruke stojeći pred sudskim većem gde je odgovarala na pitanja Aleksićevog branioca Zorana Jakovljevića. 

Na pitanje kako je na Fejsbuku u to vreme objavljivala fotografije sa druženja i izlazaka kada joj je bilo tako loše, glumica je rekla da je time zavaravala okolinu kako ne bi niko saznao šta joj se desilo. 

Ona je ispricala da ju je Aleksić u svojoj kancelariji prstima seksualno zlostavljao u novembru 2012.

Kao što je i ranije kazala, i danas je izjavila da je učitelj glume zlostavljao i silovao čak i dok su u drugoj prostoriji bila mala deca starosti od pet do osam godina. 

- Bila sam u kaputu. Pozvao me je da uđem u kancelariju. Ispratio je pogledom dok sva deca uđu u studio i počnu da recituju "Oče naš" i brzalice. Zadao im je i šta će posle toga da rade. Jednom rukom me je ščepao za potiljak, drugom za ledja i zadnjicu i gurao mi jezik u usta. Otimala sam se i pokušavala da ga odgurnem. Onda je penetrirao prstima u moju vaginu, prvo jednim, pa sa dva, pa tri prsta. Bolelo me je strašno. Bio je grub, od bola sam se podizala na prste - ispričala je u odgovoru Aleksićevon advokatu zašto se izdizala na prste ako je bila viša od  napasnika.

Radulovićeva, koja je prva od sedam devojaka prijavila Aleksića za seksualno zlostavljanje,  ispričala je danas i kako je Aleksić svaki put išao sve dalje u zlodelu, a da ona nije imala hrabrosti da bilo kome od sramote saopšti kako je muči. 

Od svih užasa drugarima iz grupe se poverila samo za situacuju kada joj je Mika nasilno gurnuo jezik u grlo u pokušaju da je poljubi.

- Podigao me je i spustio na mali frižider u poluležeći položaj i sa obe ruke mi svukao veš. Odgurivala sam mu glavu rukama. On me je stusnuo rukama za listove i kleknuo zabivši mi jezik duboko u polni organ i to je ponavljao više puta. Išao je najdublje što može, kružio jezikom i gore dole - svedočila je glumica, a ruke su joj vidno podrhtavale u tim momentima.

Branilac Aleksića je pitao da li je silovatelju pomogla da joj svuče veš, na šta su zastupnici žrtava burno reagovali. Isto se desilo i kada je upitao što nije nosila hulahopke nego je na taj način olakšavala njegovom klujentu da je siluje.

Kada je dobila pitanje zašto nije pobegla iz kancelarije kada je Mika otišao do dece u vežbaonicu pošto ga je zvao dečak dok je klečao ispod Milene, glumica je spustila glavu i pojasnila da nije znala da se snadje usled strahova koje je imala.

- Nisam imala u glavi da to mogu, a znala sam da bi me Mika ocrnio kod grupe i napravio situaciju da se niko samnom ne druži, a meni je grupa  najviše značila - rekla je ona.

Na dalje, ona je objasnila da je Aleksić manipulisao i sa svojom suprugom.

- Bila sam preplašena od budućnosti ako bih odbila ono što traže od mene. I Biljanin je manipulisao i ona mu je bila učenica. Iako mi je sve to uradio i gadio mi se još nekoliko puta sam bila u njihovoj školi glume - priznala je Radulovićeva. 

Sudjenje je prekinuto u 14 sati, a nastaviće se u poslednjoj sedmici novembra kada će opet Radulovićeva  biti pozvana da se dovrši ispitivanje. Nakon  toga sledi saslušanje Ive Ilinčić koja poslednja svedoči od njegovih  žrtava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading