"NE SAMO DA ME SILOVAO, VEĆ ME PRED SVIMA I TUKAO"! Jezivo svedočenje glumice Milene Radulović protiv bivšeg učitelja Mike Aleksića!

Autor:

Hronika

19.09.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je nastavljeno suđenje Miki Aleksiću, koga je glumica Milena Radulović prijavila za silovanje.

"NE SAMO DA ME SILOVAO, VEĆ ME PRED SVIMA I TUKAO"! Jezivo svedočenje glumice Milene Radulović protiv bivšeg učitelja Mike Aleksića!

Foto: Republika-Adelarda Popović

Republika-Adelarda Popović

Milena Radulović koja je Aleksića prijavila za silovanje danas je pred sudom izjavila da je on i pretukao pred grupom i da joj je pretio odvajanjem od najboljih prijatelja ako ga prijavi.

- Kada je uradio penetraciju prstima u moje telo nakon što me nekoliko nedelja pre poljubio bila sam uplašena, šokirana. Osetila sam to kao trenutak izdaje od čoveka kojeg sam poštovala. Usledile su pretnje da će me odvojiti od prijatela i pretukao me je pred grupom gde su svi mislili da je to vežba glume i aplaudirali su - rekla je Milena.

U veoma mučnoj  atmosferi gde se u sudnici branilac Mike Aleksića obraća sa osmehom glumici Mileni Radulović dok joj traži da detaljno opisuje situacije u kojima je kako ona tvrdi polno uznemiravana i silovana kada je imala 17 godina.


- Mika mi je rekao da ustanem pošto je ispratio decu sa časa, a mene ostavio kod njega u kancelariji. I on je stajao, blizu mene kod njegovog radnog stola. Rekao mi je da treba da se uspravim, i da moram da treniram jer sam mlitava jer glumica mora da bude zatrgnuta kao struna. Jeste me dodirivao po butinama i grudima, ali to nisam doživela kao nešto loše. Pitao me je strašno neprijatna pitanja: da li se krešem, sa kim se krešem, da li doživljavam orgazam, da li sam suvopičasta, da li to često radim i sa kim- prepričavala je Milena.

Glumica se rasplakala i nastavila da govori o traumi vrlo staloženo.

- Poljubio me je čovek sa 62 godine. Imala sam 17 godina.To je odvratan, uzasan osećaj  da mi to uradi čovek mlađi od mog dede samo 4 godine- rekla je Milena. 

Aleksićev branilac je tada pitao da li je do tada imala seksulno iskustvo, a Milena odgovara da je stupila u seksualne odnose sa tadašnjim dečkom neposredno pre toga. Kazala je i da se tresla i da je bila bleda zbog Aleksićevih pitanja, pa na pitanje odbrane opisuje grubost učitelja glume kada je na silu poljubio.

- Uhvatio me je za potiljak desnom rukom, a drugom za ledja da nisam mogla da pobegnem. Čupao me je za kosu , a okretala sam glavu desno i levo braneći se. To je trajalo nekoliko sekundi i on mi je gurnuo jezik i kružio njime po mojim ustima- opisala je.

Advokat Jakovljević je pitao zašto mije stisla zube kao i koliko je Mikin jezik dugačak kad je rekla da joj je ušao duboko u grlo.

Zastupnici Radulovićeve više puta su negodovali zbog načina ispitivanja svedoka. Milena je opisala i šta se tog dana još desilo i da je posle svega otac koji je čekao video da izađe sa časa primetio njenu uzrujanost ali da ga to nije začudilo jer je često išla sa Mikinih časova pogotovo tokom priprema za FDU.

- Posle poljupca me je desnom rukom uhvatio prrko haljine za vaginu grubo i rekao je da bude nabrekla ko jabuka a ne takva. Posle mi je naredio: " Ajde sada kući"- rekla je glumica. 

U publici je kao Mikina podrška sedela i Marina Rajević Savić koja je tokom suđenja klimala glavom  smešeći se u znak podrške navodnog raskrinkavanja glumice jer je prema navodima iz njegovog okruženja lažno optužen. Zoran Jakovljević je Milenu pitao zašto je raširila noge kad joj je Mika rekao da to uradi i da li bi skočila sa nebodera da je to tražio od nje.

- Što je najgore verovatno i bih da mi je u to vreme to tražio na njegov perfidni i manipulativni način- odgovorila je Radulovićeva.

Milina odbrana je glumicu ispitivala vezano za njen iskaz da je istupila u javnost otkrivši da je silovana pre nego je Aleksića prijavila policiji. Ona je odgovorila da je ispričala za novine svoju traumu da ne bi isplivali netačni navodi i time joj se ugrozila karijera.

Jakovljević tvrdi uperkos tome da ona pre toga nije bila popularna ni prepoznatljiva i da je optužnica protiv Aleksića fingirana. Radulovićeva je istakla da je Miku prijavila da bi sprečila da napastvuje nove žrtve budući da je kroz razgovore sa drugim polaznicama škole shvatila da uzima sve više maha.

Ona tvrdi da ovaj slučaj nije organizovana i isplanirana hajka na Aleksića u čijoj školi glume se osećala predivno od 11- 17 godine života. Posle toga je nastupilo seksualno i polno uznemiravanje od čoveka kojeg je gledala kao oca i priznala je da je razmišljala o samoubistvu zbog njegovog silovanja.

Suđenje će se nastaviti 19. oktobra, a određena su još dva termina do kraja godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Suzana

20.09.2023 12:21

Nije mi jasno zasto se dopusta takvo maltretiranje i izivljavanje.Pa,vise niko nece smeti da ovakve monstrume prijavi.Da je moje dete u pitanju,licno bih mu presudila a i to bi mi bilo nedovoljno kao kazna.Odvratna dzukela,advokata ima bas po svojoj meri i zenu naravno,mislim da je sve znala, zene uvek sve znaju.

Ja

20.09.2023 15:12

@Suzana - Kao da je tesko glumici da glumi, pa to joj je profesija.A gde su ostalih 20 laznih prijava, sram vas bilo.Vredjate logiku ljudima, da je neko siluje i ona ide i dalje i sestru mladju jos dovodi,nije nego.Za nju se nije ni culo pre ovoga a prvo je obavestila medije o silovanju, sramota sta mi slusamo i gledamo.