HAOS U PALATI PRAVDE! Milena Radulović oči u oči sa učiteljem glume Mikom Aleksićem! Sudija ljut naredio: "Svi napustite sudnicu"!

Autor:

Hronika

19.09.2023

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija Zoran Božovic prekinuo je suđenje Miki Aleksiću nakon rasprave sa njegovim braniocem Zoranom Jakovljevićem.

HAOS U PALATI PRAVDE! Milena Radulović oči u oči sa učiteljem glume Mikom Aleksićem! Sudija ljut naredio: "Svi napustite sudnicu"!

Foto: ST/A. NALBANTJAN, youtube.com/printscreen

Preteci najoštrijom kaznom sudija je branioca Mike Aleksića upozorio da ne remeti mir i da se sa njim ne raspravlja.

Advokat Jakovljević tvrdi da su mu prava ugrožena i da postupa po zakonu.

- Oštećena me ispravlja da je razgovarala sa jednim a ne sa više advokata pre nego je odlučila da podnese krivičnu prijavu protiv Mike, a sama je to rekla upravo - buni se Jakovljević i dodaje da postupanje sudije više ne može da podnese i da mu se obraća neprimereno. Sudija je naredio da svi napuste sudnicu . 

- Izađite svi, napustite sudnicu, pauza 15 minuta - rekao je Božović.

Milena Radulović u prvom svedočenju pred sudom rekla je da ima mnogo više devojaka koje su žrtve Mike Aleksića nego što se zna. 

- Odlučila sam da ga prijavim u tom momentu da ne bi pocelo drugo polugodište u kojem je on to radio bar tri od šest devojaka. Neke ga nisu prijavile jer se nisu osećale dobro i nemaju snagu da prežive ovo poniženje iznova i iznova - rekla je Milena.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading