MIKA ALEKSIĆ NAPUSTIO SUDNICU! Izašao iz Palate pravde i smeška se, pali CIGARILOSE... Šok scene (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

19.10.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta radi Miroslav Mika Aleksić dok misli da ga kamera ne snima!

 

 

Glumica Milena Radulović stigla je u Palatu pravde na nastavak njenog suđenja sa Miroslavom Mikom Aleksićem, kojeg je prijavila za polno uznemiravanje i silovanje, a portal Republika uspela je da uhvati optuženog tokom pauze.

Naime, Aleksić je sudnicu napustio nonšalantno zajedno sa svojim advokatiskim timom, kao da se ne tereti za ozbiljne prestupe, te je ispred Palate pravde zapalio cigarilose dok se neprestano smeškao, dok je Radulovićeva ispred sudnice stajala potišteno i izbezumljeno.

Podsećanja radi, kako je Republika već pisala, glumica Milena Radulović je nastavak suđenja sa Miroslavom Mikom Aleksićem stigla u pratnji novog partnera Ognjena Jankovića, reditelja i frontmena grupe "Beogradski sindikat", ali brojnih kolega i prijatelja, među kojima su se našli Milan MarićAndrija Milošević, kao i njegova supruga, takođe glumica, Aleksandra Tomić Đeđa, koji su joj sve vreme pružali podršku i stajali uz nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading