PRATIO ŽENU SEDAM ULICA KAKO BI JOJ OTEO 1.500 DINARA: Razbojnik se nagodio sa tužilaštvom dobio godinu dana zatvora!

Autor:

Hronika

18.10.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovni sud izrekao mu je kaznu od jedne godine zatvora koju će izdržati u svom stanu, uz primenu elektronskog nadzora.

PRATIO ŽENU SEDAM ULICA KAKO BI JOJ OTEO 1.500 DINARA: Razbojnik se nagodio sa tužilaštvom dobio godinu dana zatvora!

Foto: shutterstock

M. S. (24) iz Požege koji je u Čačku bio optužen za tri krivična dela, tešku krađu, razbojništvo i nedozvoljeno držanje oružja, nagodio se sa tužilaštvom pa mu je čačanski Osnovni sud izrekao kaznu od jedne godine zatvora koju će izdržati u svom stanu, uz primenu elektronskog nadzora.

On je 4. aprila prošle godine u blizini jednog kafića u središtu grada ugledao ženu koja je držala novčanik u jednoj a kesu s namirnicama u drugoj ruci. Oštećenu je pratio kroz čak sedam ulica, na odstojanju od 10 metara i kad je došla do grade gde stanuje prišao joj s leđa i rukom uhvatio oko vrata, da ne može da okrene i da ga vidi. Drugom rukom je istrgao novčanik i počeo da beži prema Medicini rada, iz novčanika izvadio 1.500 dinara pre nego što ga je bacio. Žena je povikala „Držite lopova” a optuženom je u susret naišao slučajni prolaznik, pa se lopov uplašio, bacio pare i pobegao, potvrđeno je za RINU. 

„Daj pare, daj pare, ubiću te”

Poslednjeg dana u januaru ove godine, oko 19.30 u Čačku, počinio je razbojništvo u pokušaju, tako što je napao radnicu menjačnice koja je upravo zatvorila radnju, i uz pretnju predmetom nalik na pištolj povikao - „Daj pare, daj pare, ubiću te”.

Radnica se okrenula licem prema optuženom, sve vreme dozivala pomoć i krećući se unazad u jednom trenutku pala na ulicu, posle čega je napadač pobegao.

U stanu optuženog, nedaleko od glavne gradske pijace, pronađeno je pet bojevih i pištoljskih metaka, koje je držao bez dozvole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading