MANIJAK KOJI SE SAMOZADOVOLJAVAO ISPRED DEVOJČICA IMA MALOLETNU ĆERKU: Radi u poznatom hotelu u Novom Sadu i već je imao problema sa zakonom!

Autor:

Hronika

15.10.2023

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir K. (35) uhapšen nakon što se samozadovoljavao ispred maloletnica u autobusu.

MANIJAK KOJI SE SAMOZADOVOLJAVAO ISPRED DEVOJČICA IMA MALOLETNU ĆERKU: Radi u poznatom hotelu u Novom Sadu i već je imao problema sa zakonom!

Foto: MUP Srbije

Pre dva dana je u Novom Sadu uhapšen manijak, Vladimir K (35) koji je u autobusu u blizini pijace u naselju Liman, izvadio polni organ i samozadovoljavao se ispred dve maloletnice.

One su uspele da ga snime i zahvaljujući tim snimcima je on identifikovan i uhapšen.

Kako se navodi, Vladimir K. je otac maloletne ćerke i iza sebe ima brak, a ovo mu nije prvi put da zbog ovog dela bude privođen. Međutim, on je navodno imao problem sa zakonom i zbog drugih stvari.

- Jedno vreme je živeo i radio u Austriji i tamo je navodno ušao u problem sa zakonom i to zbog narkotika. Nakon toga se doselio u Novi Sad i zaposlio se u pozatom hotelu gde je radio kao kuvar - piše Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading