VINOVNICI MASOVNE TUČE U LAZAREVCU ZANEMELI PRED TUŽIOCEM! Izbio opšti karambol, tukli se sekirama, vilama i razbijali jedni drugima flaše o glavu!

Autor:

Hronika

15.10.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska stanica Lazarevac je podnela krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu protiv I.A. iz Čibutkovice

VINOVNICI MASOVNE TUČE U LAZAREVCU ZANEMELI PRED TUŽIOCEM! Izbio opšti karambol, tukli se sekirama, vilama i razbijali jedni drugima flaše o glavu!

Foto: Shutterstock, rina

Napad sekirom

Muškarci I. A. i I. M., koji se sumnjiče da su sekirom napali muškarca u kafiću u Lazarevcu u tužilaštvu su se branili ćutanjem i njima je određen pritvor!

Sumnja se da je počinio krivična dela nasilničkog ponašanja, teške telesne povrede, lake telesne povrede, i uništenja i oštećenja tuđe imovine.

Takođe, podneta je prijava i protiv I.M. iz Čibutkovice, zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilničkog ponašanja, teške telesne povrede, i lake telesne povrede.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje od 48 sati, a tokom saslušanja pred dežurnim tužiocem su se pozivali na pravo ćutanja. Tužilac je predložio sudu da osumnjičenima bude određen pritvor.

Koristili sekire i vile

Rekapitulišimo, tuča i nered dogodio se u jednom kafiću u Lazarevcu. Prema informacijama, konflikt je izbio zbog muzike, nakon čega su dvojica napadača sačekala žrtvu ispred ugostiteljskog objekta.

Takođe, podneta je i prijava protiv I.M. iz Čibutkovice, zbog sumnje da je izvršio nasilničko ponašanje, tešku telesnu povredu i lakšu telesnu povredu.

- Tukli su ga rukama i nogama, u jednom trenutku su ga udarili i pivskom flašom. Mladić je u Urgentnom centru - navodi izvor Blica.

Mladić je pokušao da pobegne od napadača, a oni su ga jurili i krvnički udarali u kafiću pred očevicima.

Zatim se tuča dalje nastavila, a napadači su uzeli sekire i vile i krenuli da jure drugog muškarca.

Sukob se nastavio u dvorištu osnovne škole, gde su napadnuti muškarci pobegli.

Uhapšeni su oštetili i osnovnu školu, prilikom korišćenja sekire i vile.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading