ŠOKANTNA PRIČA O "DVE UŽINE" U KRUŠEVAČKOJ ŠKOLI DOBILA EPILOG! Policija podnela krivičnu prijavu, a evo i protiv koga!

Autor:

Hronika

10.10.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona se sumnjiči da je, 3. i 4. oktobra ove godine, na svom profilu na jednoj društvenoj mreži objavila neistinitu vest da se u jednoj osnovnoj školi u ovom gradu, deca diskriminišu prilikom podele užine, a tu objavu je prenelo više medija.

ŠOKANTNA PRIČA O "DVE UŽINE" U KRUŠEVAČKOJ ŠKOLI DOBILA EPILOG! Policija podnela krivičnu prijavu, a evo i protiv koga!

Foto: Shutterstock

Policija u Kruševcu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv šezdesetogodišnje Kruševljanke, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje panike i nereda.

- Ona se sumnjiči da je, 3. i 4. oktobra ove godine, na svom profilu na jednoj društvenoj mreži objavila neistinitu vest da se u jednoj osnovnoj školi u ovom gradu, deca diskriminišu prilikom podele užine, a tu objavu je prenelo više medija. Protiv osumnjičene će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku - navode u MUP.

Celu ovu sagu pokrenula je objava da deca kojoj roditelji plaćaju užinu, dobijaju bogat doručak, dok deca kojima je užina besplatna stoje u drugom redu i dobijaju - suvu kiflu.

- Posle današnjeg razgovora sa decom nižih razreda osnovne škole (ime škole je poznato redakciji, prim. aut.) ostala sam zgrožena, besna i revoltirana. U pomenutoj školi decu dele u dve grupe na taj način što jedni kojima roditelji plaćaju užinu stoje u jednom redu, a drugi red je namenjen socijalno ugroženim kategorijama i tamo piše slovo "b", što znači besplatno - tvrdi u svojoj objavi revoltirana žena.

Ona je dodala i da se prvoj grupi dece za užinu dele "sendviči sa šunkom i kačkavaljem uz pride sok, a socijalno ugroženoj deci se dele prazne kifle".

Uz ogroman revolt zbog napisanog, ljudi su se pitali da li je moguće da se tako nešto događa u jednoj Osnovnoj školi i zašto bi se deca diskriminisala na takav način. Ubrzo se oglasila direktorka škole i sve ovo demantovala.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading