DEČAKA SU ZATEKLI U LOKVI KRVI! Novi jezivi detalji zločina u Niškoj Banji: Očevici u ŠOKU - odakle ubici NOŽ?!

Autor:

Hronika

05.10.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo u Niško Banji otkriveno je danas oko 11 sati.

DEČAKA SU ZATEKLI U LOKVI KRVI! Novi jezivi detalji zločina u Niškoj Banji: Očevici u ŠOKU - odakle ubici NOŽ?!

Foto: Tanjug

Policija vrši uviđaj

Zločinu koji je potresao Nišku Banju je prema nezvaničnim informacijama prethodila tuča dečaka M. M. (13) i A. S. (13). Na to ukazuju krvavi tragovi koji su nađeni u dvorištu, dok je beživotno telo A. S. nađeno u potkrovlju kuće M. M.

- Kada je baba M. M. izašla ispred kuće i zatražila pomoć, jedan deda iz komšiluka je ušao u kuću i na potkrovlju zatekao A. S. u lokvi krvi. Užas, svuda su bili tragovi krvi, izgleda da su se prvo tukli u dvorištu - priča jedan komšija.

"Pokoškali su se i počela je tuča"

Obojica dečaka su bila dobri drugovi, niko ne zna šta je uzrok sukoba.

- Nešto su se verovatno pokoškali malo i počela je tuča. Svi su u šoku, oni su se družili. Ali, ako je tuča izbila neočekivano, kako je M. M. imao kuhinjski nož - priča komšija.

On kaže da su i M. M. i njegov brat natprosečno inteligentni, i da se brat u srednjoj školi stalno takmiči.

- M. M. je bio miran, povučen, pametan. Nije loša porodica, majka radi u banci, sigurno je bila na poslu. Otac verovatno nije bio kod kuće, samo baba. Šta se desilo, niko ne zna - navode komšije.

Ubistvo u potkrovlju kuće

Prema informacijama, zločin se dogodio u potkrovlju kuće.

- Drugog dečaka su građani zatekli kako se tetura ispred kuće i pozvali su policiju. Taj dečak je prevezen u bolnicu. Nađen je nož - kaže izvor "Blica".

Podsetimo, ubistvo je otkriveno danas oko 11 sati. Intervenisala je Hitna pomoć sa dve ekipe, zbog dojave da je došlo do tuče, ali po dolasku na lice mesta lekari su nažalost, mogli samo da konstatuju smrt jednog maloletnika, dok je drugi prevezen u UCKS Niš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading